Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко вимагає у Зеленського відпустити чоловіка: “Він виступав за мир”

Відома українська телеведуча і дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко звернулася до Володимира Зеленського з вимогою відпустити її чоловіка з-під варти.

Чоловік Оксани Марченко Віктор Медведчук завжди привертав до себе чимало уваги з боку громадськості за свою неоднозначну політичну позицію — його партія “ОПЗЖ” проросійська, а сам він є кумом президента рф путіна.

Зрештою все це привело політика на лаву підсудних — у 2021 році Медведчуку оголосили домашній арешт, а також закрили його телеканали.

Втім, після 24 лютого 2022-го мільярдер зник, але втекти за кордон не вдалося — 12 квітня його затримали під час спроби виїхати з України.

Як виглядає маєток Медведчука на Закарпатті
Дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко вимагає відпустити її чоловіка

Вже на наступний день, 13 квітня, з цього приводу висловилася Оксана Марченко, яка виклала в мережу відеозвернення, адресоване українському президенту Володимиру Зеленському.

Скандальна телеведуча виступила з вимогою негайно звільнити її чоловіка з-під варти, адже він, мовляв, не порушував законодавство і прагнув миру:

“Віктор Володимирович не порушував жодних законів України, не покидав її територію. Він завжди виступав за мир і діалог, згоду в Україні”.

Марченко запевняє, що її коханого всупереч діючому законодавству переслідують з політичних причин. У підсумку вона заявила, що чекає від Зеленського відповіді.

Нагадаємо, сама Оксана покинула територію України ще 19 лютого, перетнувши кордон у Чернігівській області і виїхавши у Білорусь, після чого в мережу вийшов фрагмент нового випуску її авторської програми “Паломниця” з продажним Миколою Басковим.

Тікала дружина Медведчука у супроводі охоронців, а де саме вона перебуває зараз, не розголошує.

Схожі статті

Він пішов від дружини, вона стала коханкою: Соловій та Вакарчук вперше розповіли про свої стосунки

Христина Соловій та Святослав Вакарчук завжди дотримувалися однакової політики стосовно спілкування з пресою: жодних деталей щодо особистого життя.

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.