Переплюнув Винника: Олег Ляшко здивував українців власною піснею

Український політик Олег Ляшко представив власну пісню «Не відступай», яку назвав гімном Радикальної партії.

Український політик, лідер Радикальної партії Олег Ляшко здивував українців новим талантом. Любитель села, вил і корівок презентував власну пісню і яскравий гостросюжетний кліп на неї.

Політик заспівав свою пісню наживо під час останнього прямого ефіру політичного ток-шоу «Свобода слова Савіка Шустера»

«Не відступай, бо в правді сила. Всіх скотиняк візьмем на вила. Не припиняй! Завжди йди до мети», – йдеться в творінні Ляшка.

Окрім того, новий конкурент Винника Олег Ляшко випустив відеокліп на свою пісню і розмістив його на своєму Ютуб-каналі.

У кліпі Ляшка є всі улюблені атрибути політика: село, вила, сільське застілля, стайні. Політик в ньому грає роль супергероя, який вдягає червоний плащ, бере вила, і рятує світ від лиходія, який збирався знищити планету.

Українці розділилися в оцінці такої творчості Олега Ляшка. Дехто подякував політику за гарний настрій і смішне відео, а дехто сказав, що йому соромно, і порівняв політика зі співаком Михайлом Поплавським.

«А я думав що бачив все. Це настільки погано, що аж прекрасно», «Поплавський на мінімалках», «Коли трек з’явиться на всіх музичних платформах? Скоріше хочу його придбати та слухати кожен ранок, одночасно загострюючи вила», «АХАХА, круто) Вся сім’я ржала», – написали користувачі в коментарях до кліпу.

Схоже, цим “шедевром” напередодні місцевих виборів Ляшко хоче залучити голоси виборців, наскільки це спрацює, побачимо зовсім скоро.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".