В сорочці кольору хакі: Олена Зеленська в новому образі викликала шквал емоцій в мережі (Відео)

Перша леді України Олена Зеленська в сорочці кольору хакі з'явилася в ефірі французького телебачення та захопила українців своїм бездоганним почуттям стилю.

З початку повномасштабного російського вторгнення дружина Володимира Зеленського працює в тилу коханого чоловіка, веде інформаційну боротьбу, зустрічається з простими українцями, дає інтерв’ю світовій пресі.

Цього разу перша леді засвітилася на французькому телеканалі France 5 у дуже стильному і доречному образі. Для ефіру Олена Зеленська обрала строгу сорочку кольору хакі з накладними нагрудними кишенями, стриману укладку з розпущеним волоссям, лаконічні сережки-цвяшки та легкий макіяж з акцентом на очі.

Олена Зеленська в сорочці кольору хакі викликала шквал емоцій в мережі 
Олена Зеленська в сорочці кольору хакі викликала шквал емоцій в мережі

Дружина президента України вкотре продемонструвала, що виглядає приголомшливо незалежно від обставин. Про це говорить купа компліментів Олені від користувачів мережі:

  • “Ви неймовірно чудова, красива і відважна”;
  • “Ви – найкраща!”;
  • “Зразок української жіночої краси”.

Під час цього інтерв’ю для французів перша леді чесно відповіла, чому досі не покинула країну, враховуючи усі ризики, пов’язані з її перебуванням на Батьківщині в умовах війни.

Олена Зеленська зізналася, що в неї не було жодного бажання виїжджати з України і бути далеко не лише від рідного дому, а й від коханого чоловіка:

“Навіть коли ми не бачимося тижнями, все одно я відчуваю, що я поруч, я можу надсилати йому свою підтримку”.

Як виглядає перший чоловік Олени Зеленської та де він зараз
Олена Зеленська в сорочці кольору хакі викликала шквал емоцій в мережі

Дружина Володимира Зеленського зауважила, що для неї особисто набагато легше емоційно бути зараз в Україні, а не спостерігати за тим, що відбувається вдома і з твоїми людьми здалеку:

“Тому я там, де я хочу бути і я там, де я маю бути. Мені здається, мені від цього спокійніше і я впевненіше себе почуваю”.

Схожі статті

Реальна людина: як виглядає та сама Ніно з хіта Олега Винника, який присвятив цю пісню не дружині

Дискографія відомого співака Олега Винника налічує понад 80 пісень, за цей час деякі з них стали справжніми хітами. Артист розповів, хто ж був його музою у створенні легендарного треку "Ніно".