44-річна перша леді Олена Зеленська поставила стосунки з чоловіком на паузу: “Дуже важко втриматися”

Перша леді України Олена Зеленська чесно розповіла про труднощі у стосунках з Володимиром Зеленським, які вони переживають під час війни.

Олена і Володимир Зеленські разом вже більше 20 років, враховуючи стосунки до весілля. У пари підростає двоє дітей – донька Олександра і син Кирило. За час подружнього життя вони жодного разу не втрапляли у публічні скандали та завжди демонстрували справжню сімейну ідилію, у яку втрутилися обставини.

Як і багато українських родин, пару президента і першої леді розлучила війна. В інтерв’ю виданню CNN Олена розповіла, що взагалі не бачилася з коханим цілих два місяці. Так, коли військові дії відбувалися поблизу Києва, Володимир Зеленський жив у своєму кабінеті, а дружині й дітям знаходитися там було заборонено:

“Наші стосунки з чоловіком на паузі, як у всіх українців. Ми, як і кожна родина, чекаємо на возз’єднання, щоб знову бути разом”, – поділилася Зеленська.

Усі жінки Володимира Зеленського до Олени Зеленської
Перша леді Олена Зеленська поставила стосунки з чоловіком на паузу

Незважаючи на те, що і зараз Олена майже не проводить час з обранцем, вона все одно не хоче покидати Україну та виїжджати за кордон, хоча багато лідерів інших країн пропонували їй прихисток. Лише вдома перша леді відчуває, що Володимир поруч і лише так вона може надсилати йому свою підтримку.

При цьому Зеленська не приховує – триматися стає дедалі важче, адже незрозуміло, скільки ще триватиме війна:

“Дуже важко втриматися п’ять місяців і впродовж цього часу накопичувати свої сили, зберігати нашу енергію”.

Нові образи Олени Зеленської за червень 2022 спровокували шквал емоцій в мережі
Перша леді Олена Зеленська поставила стосунки з чоловіком на паузу

Олена намагається боротися з постійним стресом, знаходячи приводи для радощів навіть у простих і швидкоплинних речах, а головне – вона вірить у ЗСУ та у перемогу Україні.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.