|
14.07.2022 11:19

Не президент, але українець з немаленьким капіталом: як виглядає перший чоловік 44-річної Олени Зеленської

Біографія Олени Зеленської як першої леді України цікавить багатьох людей, і не лише з нашої країни. Розкриваємо деякі подробиці її особистого життя.

Олена Зеленська захоплює українців своєю вродою, добротою, елегантністю і, звісно, інтелектом. Неодмінно, ще до заміжжя вона була бажаною нареченою для багатьох красенів, але не кожному було під силу підкорити її серце.

Своє дівоче прізвище Кияшко Олена змінила лише раз і, схоже, назавжди – першим і єдиним офіційним чоловіком героїні нашої сьогоднішньої статті став Володимир Зеленський, який на той момент будував кар’єру гумориста і вже був відомий публіці як учасник команди КВК “95-й квартал”.

Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

Молоді люди особисто познайомилися після випуску з гімназії, хоча багато років до цього вчилися у паралельних класах. Увагу на Олену майбутній президент України звернув, коли вона мала стосунки з іншим хлопцем, але його це аж ніяк не спинило.

Ба більше, неприступність дівчини навпаки ще більше його підштовхувала до рішучих дій, незважаючи на те, що вона ясно дала йому зрозуміти, що не прийме залицяння.

Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

Втім, зрештою лід на серці красуні розтанув і пара почала зустрічатися. Цілих 8 років продовжувалися їхні відносини у неофіційній площині, допоки Володимир і Олена не зіграли весілля. Сталося це коли Зеленський вже був зіркою гумору, “Квартал” збирав на своїх концертах аншлаги, а капітал його учасників невпинно нарощувався.

Як виглядає перший чоловік першої леді Олени Зеленської

На другий рік подружнього життя Олена народила коханому доньку Олександру. Пізніше у подружжя також з’явився син Кирило. Як зізнавалася Зеленська в інтерв’ю, під час війни вони майже не бачаться і чекають на возз’єднання, як і кожна українська родина.

Сайт використовує cookies для поліпшення роботи з уподобаннями користувачів.