Перша леді України Олена Зеленська покинула Україну: несподівано поставила на паузу не лише сімейне життя

Перша леді України Олена Зеленська покинула територію України та незабаром відзвітувалася перед українцями, з ким вона зустрілася у Сполучених Штатах Америки.

Перша леді України Олена Зеленська є активною користувачкою соціальних мереж, тому її фанати прекрасно знають, що можуть розраховувати на новини з перших вуст. Звісно, характер її публікацій є вельми офіційним та відрізняється від того, як вона спілкувалася з шанувальниками у часи популярності її чоловіка, як актора та коміка.

Перша леді України Олена Зеленська покинула Україну

Як Олена Зеленська виглядала до війни і як виглядає зараз
Перша леді України Олена Зеленська покинула Україну

Олена з’являється перед публікою у ділових костюмах або стриманих сукнях. Перша леді добре знає, що у весь її гардероб будуть розбирати модні критики, а журналісти слідкуватимуть за вартістю кожного його окремого елементу.

З часом і фотографії на її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram ставали все стриманішими і стриманішими, аж допоки не стали схожими на публікації чоловіка — Володимира Олександровича. Так, нещодавно вона оприлюднила у своєму мікроблозі новину, що покинула Україну заради зустрічі з представницею Сполучених Штатів Америки, яка ще 2014 року підтримувала цілісність та незалежність України.

Героїня публікації Олени Зеленської, Саманта Павер, стала тою, хто активно говорив про те, що анексія Криму незаконна та недопустима, гучніше та точніше за всіх.

У дописі до фотографії Олена віддала належне жінці за її позицію, за небажання відмовчуватися, за сміливість говорити так, як вона думає про ситуацію, що склалася.

Судячи з усього, зустріч вийшла вельми плодовотою, позитивною та принесла хороші результати. Зокрема Ольга та Саманта обговорили гуманітарні питання та психологічне здоров’я українців, які нині страждають від війни.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.