Колишня дружина Віталія Кличка зізналася, чому пішла від чоловіка: почуття до київського мера не пройшли

Колишня дружина всесвітньо знаменитого спортсмена та мера Києва Віталія Кличка вперше прокоментувала її розлучення з ним. Що сталося між подружжям?

Нещодавно стало відомо, що мер Києва Віталій Кличко та його дружина Наталія вирішили розлучитися. Пара вже тривалий час не жила разом, тому ця новина не була шокуючою. Тим не менш, зіркове подружжя зробило офіційну заяву та кожен окремо аргументував рішення остаточно розійтися.

Колишня дружина Віталія Кличка зізналася, чому пішла від чоловіка

Як виглядає дружина Віталія Кличка
Колишня дружина Віталія Кличка зізналася, чому пішла від чоловіка

Так, нещодавно Наталія прокоментувала їхнє з Віталієм розлучення. Жінка зізналася, що має неймовірно теплі почуття до колишнього благовірного і їхні взаємини здебільшого не змінилися, і залишаються такими самими.

“Так склалося, що за багато років життя в різних країнах наші життєві шляхи поступово розійшлися… Ми виростили 3-х приголомшливих дітей і залишаємось для них назавжди їхніми батьками. Між нами, як і раніше, дружні, повні поваги один до одного”, — сказала Наталія. .

Варто відзначити, что довгі роки Віталій проживав в Україні, а от його благовірна обрала для життя Європу. Останнім часом пара взагалі не виходила в світ разом, і тим паче не давала ніяких інтерв’ю. Офіційна причина розлучення — відстань, яка надавала можливості Віталію і Наталії бути справжньою родиною та проживати своє кохання.

Але що насправді змусило мера та його дружину покласти кінець шлюбу, якого насправді вже давно не було, на офіційному рівні, сказати важко. Адже жили в такому форматі вони досить довго. Цілком імовірно, що хтось має намір створити нову сім’ю, і тому мав потребу у розлученні на папері. Принаймні, важко повірити у той факт, що знаходячись окремо одне від одного, подружжя не побачило можливості створити нову родину з кимось іншим.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?