Categories Новини

Повністю лиса Jerry Heil здивувала фанатів: що це було

Кілька тижнів тому Jerry Heil обіцяла поголитися, якщо не схудне на три кілограми.

Українська співачка Jerry Heil шокувала фанатів новим образом.

Популярна виконавиця розмістила в Instagram відеоролик, на якому вона повністю лиса.

«Багатьом же цікаво було», – підписала ролик молода зірка.

Відео з яскраво нафарбованою і постриженою налисо дівчиною привернуло увагу підписників.

Вони почали висловлювати свої здогади, сама ж співачка написала, що ніяк не буде його коментувати.

Дехто почав припускати, що це образ співачки з лисою перукою для Хеловіну, інші похвалили знаменитість за те, що дотрималася свого слова.

«Боже аж в серці йокнуло зараз через ту інтонацію, сподіваюсь це не стосується нічого поганого… скажіть що це просто перука або перфоманс, будь ласка», «Вдягни своє волосся назад на голову», «Костюм на Хеллоуїн – Лисий із Бразерса? “ЦУКЕРКИ АБО СЕКС”», «Ви не скинули 3 кг, як обіцяли, у Вас ще був пост з цього приводу))) де Ви з листочком в руках))) Але круто! Дуже сміливо!», – написали підписники в коментарях до поста.

Нагадаємо, 6 жовтня Jerry Heil публічно заявила, що поголиться налисо, якщо до свого Дня народження, яке зірка святкує 21 жовтня, не схудне з 50 до 47 кг.  Співачці справді вдалося схуднути до 46 кілограм, тому що вона перестала їсти снеки, тренувалася і замінила одну погану звичку (їсти після заходу сонця)  на іншу – дивитися серіали. Однак співачка зізналася, що після свого Дня народження, коли вона продемонструвала на святкуванні плаский животик, в неї почалися проблеми – Яна їла все підряд і без міри. Можливо, через це співачка знову набрала кілограми.

Share