Смертельна ДТП на Майдані Незалежності: двоє жертв, відоме ім’я водія (фото, відео)

Внаслідок ДТП на Майдані Незалежності двоє людей загинули на місці, ще четверо дістали травми різного ступеню тяжкості.

Масштабна ДТП трапилася сьогодні, 30 жовтня близько 16:00 на Майдані Незалежності в столиці. Водій позашляховика збив насмерть двох людей, і поранив ще чотирьох.

Як повідомляють в пресслужбі Патрульної поліції, автомобіль Land Rover наїхав на обмежувальні конуси на перехресті вулиці Хрещатик та Алеї Героїв Небесної Сотні, потім некеровано виїхав на Майдан Незалежності і в’їхав у натовп пішоходів, після чого виїхав на проїжджу частину, на якій протаранив мінімум 4 автомобілі і зупинився.

В результаті ДТП дві людини загинули на місці, ще четверо отримали травми різної важкості.

Як зазначається в Фейсбук-спільноті “Київ Оперативний”, в крові водія алкоголь не було виявлено. Щоправда, на відео видно, що пройти тест чоловік зміг лише на третій раз.

Правоохоронці вже відкрили кримінальну справу проти винуватця жахливої ДТП на Майдані.

Повідомляється, що за процесуального керівництва міської прокуратури Києва розпочато досудове розслідування за фактом смертельної ДТП, яка сталася в центрі столиці.

У МВС зазначають, що водій нібито не впорався з керуванням транспортного засобу в зв’язку з тим, що втратив свідомість. Раніше чоловікові зробили операцію на серці (стентування). Відповідно до законодавства, в такому стані водити автомобіль заборонено.

Наразі вже відома особа водія, який скоїв масштабну ДТП в центрі Києва. Ним виявився люстрований чиновник, який працював за Януковича.

За кермом авто був 66-річний Юрій Назаренко, мешканець Києва, повідомляють ЗМІ. Винуватець ДТП протягом п’яти років працював у комісії з цінних паперів та фондового ринку на керівних посадах. Також Назаренко був головою колегії Агентства з розвитку інфраструктури фондового ринку України та координував роботу підприємств у структурі комісії та питання їх бюджету.

Винуватець ДТП
Винуватець ДТП

Як стало відомо з відкритих джерел, у 2014 році Назаренко потрапив під люстрацію і був змушений покинути комісію.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?