Модні стрижки на осінь 2022: Зеленська, Кравець та інші успішні жінки України продемонстрували осінні тренди

Кожна жінка хоч раз у своєму житті хотіла змінити кардинально свій образ і в таких випадках жінки орієнтуються на якихось відомих осіб, аби взяти приклад та бути такою ж модною і красивою.

“Жінка змінює зачіску, коли змінюється її життя” – вважається в народі.

Можливо це міф, але й справді, коли в житті жінки відбувається щось значне,добре чи погане не грає ролі, то душа або плаче або співає і хоче змін. Багато жінок бояться ризикувати з зовнішністю і оптимальними варіантами змін завжди є або зміна форми нігтів, або довжина волосся, як то кажуть: “Відросте, не зуби”

Дуже часто жінки звертають увагу на зачіски зірок, щоб обрати щось для себе, тому що всі думають, якщо це йде відомій жінці, то піде і мені. Тож щоб зробити вибір зачіски на осінь 2022 можна скористатися цією статтею і обрати для себе трендову, зіркову стрижку.

Каре класичне

О
Олена Зленська з каре

Така зачіска підходить для впевнених в собі жінок, їх зазвичай називають революціонерки, які постійно щось змінюють навколо себе та мають лідерські якості, але не завжди їх проявляють. Зірковим прикладом такого опису і зачіски є перша леді – Олена Зеленська. Жінка носить каре і цієї осені вона буде виглядати неймовірно стильно завдяки тому, що каре майже ніколи не виходить з моди. От і цієї осені каре буде трендовою зачіскою сезону.

Подовжене каре

М
Маша Ефросініна з подовженим каре

Така стрижка точно не підійде жінкам з мінливим характером і настроєм, це стрижка для тих жінок, які не вагаються, вирішують швидко, роблять різко. Прикладом серед зірок є телеведуча Марія Єфросініна, Маша часто експерементує з довжиною самого волосся та чолки.

Стрижка Боб

Олена Кравець із зачіскою Боб-каре
Олена Кравець із зачіскою Боб-каре

Вважається, що така зачіска просто знахідка для стильних жінок 35+. Вона освіжає та відображує позитивність і оптимістичність жінок, які не бояться йти на зміни і не мають намір зупинятися розвиватися у будь яких сферах життя. Таку зачіску носить зірка кварталу Олена Кравець і вже давно ця зачіска стала невід’ємним элементом стилю Олени.

Каскад

Лілія Ребрик з каскадом
Лілія Ребрик з каскадом

Такий вид стрижки підходить в міру серйозним і життєрадісним жінкам. Це відображає легкість і внутрішній стрижень. цієї осені каскад буде дуже модним. А Також ця стрижка показує гнучкий характер жінки. Таку зачіску дуже любить телеведуча Лілія Ребрик, на її блонді каскад виглядає неймовірно красиво.

Схожі статті

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.

Прийомний син Лілії Подкопаєвої поступив у престижний виш США: за рік навчання там можна дім купити

Лілія Подкопаєва поділилась зі своїми прихильниками чудовою новиною, її 18-річний прийомний син вступив до університету в США, де за навчання в ньому потрібно витратити кругленьку суму.

“Киці Потапа”: дружина, любов всього життя та “просто” подружки – біля кого крутиться Олексій Потапенко

Насичене особисте життя репера Потапа неабияк цікавить користувачів, адже нерідко в Мережі ширяться чутки про його розлучення. Що відомо про колишніх та нових подруг скандального співака?