Діти-волонтери власноруч печуть печиво і збирають кошти на ЗСУ: “Я всі гроші віддам, тільки щоб ракет не було”

Маленьких благодійників з кожним днем стає все більше і більше, діти об'єднуються в команди та вигадують яким способом можна заробити гроші і віддати їх на потреби ЗСУ.

От наприклад на Вінниччині у невеликому містечку Хмільник 12 дітей зібрались в одну велику дружню команду волонтерів. Діти різного віку,починаючи з 5-ти років, 6 хлопців і 6 дівчат вигадали спосіб заробити гроші і допомогти українським бійцям на фронті. Так би мовити подарувати їм частинку своєї згуртованості та завзятості на фронт.

Діти самостійно розробили систему роботи, Влад, якому 13 років виступає в ролі кулінара, він готує своє улюблене макове печиво власноруч, за рецептом своєї мами. На кухні хлопцю допомагає найменший волонтер з команди Артем, а також друг Ілля, якому 11. Хлопці дружньо готують тісто. На приготування печива діти витрачають приблизно півгодини, хлопці відповідають за тісто, а сусідські дівчата займаються формуванням тіста.

Юні волонтери дають інтерв'ю
Юні волонтери дають інтерв’ю

Також на дівчатах лежить задача зробити прикраси як також будуть на дитячій вітрині і зібрати квіти для букетів. Діти намагаються все робити швидко, щоб донести до передмістя ще гаряче печиво та презентабельні букети.

Батьки здивовані такою віддачею дітей і їх згуртованістю. Найменший волонтер каже: “Я готовий віддати всі гроші, тільки щоб не літали ракети”. Також у команді юних волонтерів є дівчина, яка приїхала з окупованої території, вона каже: “Мі допомагаємо солдатам, щоб все було добре і ми скоріше виграли, бо тут добре, але хочеться додому”.

Кошти діти збирають на теплі речі для військових, кажуть: “Вже холодає, треба їм щось тепле купити”. Такою завзятою роботою команда юнаків зібрала понад 10 тисяч гривень, цю суму вони вже передали дорослому волонтеру і планують почати новий збір, хочуть купити військовим тепловізор.

Детальніше дивіться у спецвипуску новин за посиланням:

https://1plus1.video/tsn-specvypusk/2022/tsn-za-20220904-diti-volonteri-prodayut-samorobne-pechivo-dlya-zbirannya-groshej-dlya-zsu

 

 

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?