Стильні образи на осінь 2022: Мішина, Ребрик та інші успішні жінки України продемонстрували осінні тренди

З приходом кожного сезону, жінки починають діставати з шафи свої речі і розуміють, що одягнути нічого, щось не модно, щось старе, щось вже не подобається, а щось не підходить за розміром.

Не секрет, що образи складаються з того, що ми бачимо на комусь, наприклад, на зірках, бо є така думка, якщо актриса це одягнула, то і я таке хочу, бо це модно, стильно та красиво.Тож, майже кожна жінка звикла орієнтуватися на стиль відомих жінок, щоб розуміти, які речі точно будуть виглядати бездоганно в цьому сезоні.

До того ж, психологи кажуть, що не можна зберігати речі з яких виросли морально. Тобто, якщо у вас залишився неймовірний светр з позаминулого року, то ви не зобов’язані його залишати у шафі, якщо впевнені, що він вам замалий по духу. Це навпаки шкідливо для жіночої енергії зберігати речі, які вам більше не по норову, викидайте їх сміливо і слідкуйте за новими трендами. А щоб вам було простіше обрати образи на теплу осінь 2022 ми зробили підбірку зіркових луків.

Класичні костюми

Людмила Барбір в костюмі
Людмила Барбір в костюмі

Костюми – це вже декілька років просто незамінна річ у жіночому гардеробі, вони підкреслюють жіночність та серйозність. Костюми є брючні, вони, до речі і є найпопулярнішими, з шортами та спідницями. Образ з костюмом підходить жінкам будь якого віку і будь якого розміру. Костюми здатні підкреслити характер жінки та зробити її зовнішність більш помітною для чоловіків. Телеведуча Людмила Барбір майже завжди виходить на вулицю та в ефіри лише в класичних образах, і найулюбленішою річчю в гардеробі Людмили є брючний, класичний костюм.

В’язані светри в поєднанні з джинсами або брюками

Лілія Ребрик демонструє светр
Лілія Ребрик демонструє светр

Светри це завжди ідеальна річ для осінніх вечорів, вони виглядають стильно та несумнівно зігріють. І це не лише зимня річ, вони рятують холодними осінніми вечорами. Светри не мають вікових рамок і вони додають до образу ніжності. Поєднувати светри з джинсами полюбляє Лілія Ребрик, українська акторка та телеведуча. Лілія демонструє класичний та зручний образ, до того ж колір дуже пасує їй під колір очей, на це також можна звертати увагу при виборі светра, особливо, коли він яскравий.

Легкі плащі

Слава Камінська в яскравому плащі
Слава Камінська в яскравому плащі

Плащ прийнято вважати класикою жіночого гардеробу, адже кожна жінка колись мріяла зіграти в житті сцену з романтичного фільму і одягнути лише красиву білизну та плащ. Але плащ це не лише кіношне вбрання, це ще й дуже зручна річ у повсякденному гардеробі. Плащі дуже круто поєднувати з гольфами та брюками, а якщо ви взуваєте кеди і вдягаєте класичні джинси, то образ виходить просто неймовірно стильним, до того ж восени 2022 плащі є трендом, до того ж в будь якому кольорі. Слава Камінська продемонструвала як поєднати яскравий плащ з класичним образом і виглядати дуже гарно.

Широкі сорочки

Дружина Володимира Остапчука Христина в модній сорочці
Дружина Володимира Остапчука Христина в модній сорочці

Раніше вважалося, що сорочки пасують лише чоловікам, а жінок вони перетворюють на мужичок, але реалії змінюються і мода також. Завдяки змінам в суспільстві, жінки мають право дозволити собі одягнути собі більше речей. Таким чином широкі сорочки увійшли в моду і мають велику популярність серед молодих жінок. Такий стиль полюбляє дружина Володимира Остапчука Христина. Вона гармонійно поєднує широкі сорочки з джинсами, платтями та іншими класичними речами, створюючі трендові осінні образи 2022.

Худі

Ксенія мішина в трендовому худі
Ксенія мішина в трендовому худі

А цей образ полегшить життя жінок, які ненавидять класику та гламур. Худі та світшоти завжди популярні та модні, головне не одягати надто “oversize” і це буде мати стильний та жіночний образ. От наприклад ніжна акторка Ксенія Мішина полюбляє комфорт і в повсякденному життя відтворює черговий тренд осені 2022 худі і джинси. Тож дівчата, які обожнюють такий стиль, можуть сміливо купляти на осінь худі.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.