Як українські жінки-військові боронять Україну та рятують життя на фронті: Вражаючі історії жіночої сили

На даний момент в Україні триває повномасштабна війна, яку принесла нам росія,звісно, що треба боронити рідну землю і йти до лав ЗСУ, тому що це правильно, особливо для чоловіків.

Але в нашій реальності жінки також не програють у цій битві. В українській армії налічується 42 тисячі жінок. Всі вони є повноцінними військовими, які мають такі ж права, сили та бажання воювати за рідну Україну. Українські жінки – це дивовижні створіння, вони можуть бути водночас ніжними та тримати зброю в руках. Жінки на фронті, це не новина, за часів Другої світової жінки також долучалися до армії та захищали свої території, але зараз все трішки інакше.

Українська армія наразі дуже сильна та смілива, такими ж словами можна описати і жінок, які не злякалися і пішли служити до армії. Зараз тема військовослужбовців постійно обговорюється, але мало хто знає своїх захисників поіменно. Тож хочеться поділитися трьома історіями військових жінок, психолог, снайпер та парамедик.

Парамедик Маргарита

Парамедик Маргарита
Парамедик Маргарита

Цій дівчині 25 її ім’я Маргарита, звання молодший сержант. За освітою журналіст, а за покликанням військовий парамедик, і це не кіно-сценарій, це реальне життя і реальна історія молодої дівчини, яка за власним,хоч і спонтанним рішенням вирішила піти на війну і допомагати військовим чоловікам почувати себе краще та робити щось корисне і важливе для оборони країни.

Маргарита не змогла сидіти вдома, але в перший же день подумала, що легше перенесе війну на фронті, ніж сама вдома, або в підвалі. Маргарита лікує поранених і хворих, обробляє рани, відвозить у військовий госпіталь чи проводить консультації. До атмосфери війни вона вже звикла і навчилась засинати під вибухи.

Снайпер Євгенія

Снайпер Євгенія
Снайпер Євгенія

Офіцер, молодший лейтенант та снайпер 31-річна Євгенія. В минулому успішна підприємиця ювелірного бізнесу, нині військова. Євгенія з дитинства знала що таке війна і що вона обов’язково буде, бо до цього її готував батько. Женя ще у студентські роки пішла на військову кафедру та знала, що піде на фронт, як тільки щось станеться. Якби не маленька дитина, то на фронті Женя була б ще у 2014.

Наряди, амуніція, бойові завдання, тепер, для Жені це не просто слова, це її життя тут і зараз. Подробиці військового життя, звісно розкривати не можна, але якщо Женя снайпер, то можна здогадатися які саме бойові завдання вона виконує, заради свободи України.

Військовий психолог Вікторія

Психолог Вікторія
Психолог Вікторія

Військовий психолог Вікторія, 30 років, 14 з яких, жінка є військовим психологом. Віка ще у свої юні 16 років прийняла військову присягу та у 2014 відправилась на фронт тримати під контролем психічний стан солдатів. Вікторія проводить різним підрозділам заняття з першої психологічної допомоги, щоб військові могли правильно реагувати на різні ситуації і підтримати один одного на бойових завданнях.

Психологічна рівновага та контроль – це те, за що відповідає Вікторія, розмови, консультації, практики, це все що допомагає бути психологічно стійкими нашим військовим. І це велика робота, яка має бути виконана правильно в умовах війни.

 

 

Схожі статті

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.