Це талісман, який дбайливо оберігають: яке насправді чоловіки мають ставлення до військових жінок в армії

ВІйськові жінки - це вже давно не диво в нинішніх реаліях. Вже більше ніж півроку вони на рівні з чоловіками оберігають Україну на фронті та ризикують власним життям.

Все ще в нашому світі залишаються гендерні стереотипи. Дівчат досі вважають слабкими та недолугими, але насправді відсоток такого відношення вже стає менше. Жінки в Україні зараз відображають стійкість, силу, сміливість та незламність. І немає значення на фронті вона чи ні.

Багато жінок знаходяться на фронті і здається, що воювати – це не жіноча справа, але в українській армії зараз знаходиться 42 тисячі захисниць, і за словами Анни Маляр, заступника міністра оборони, всі вони є добровольцями. Жодна з цих дівчат не пішла на фронт примусово. Звісно, хлопців в армії набагато більше. Тож яке ставлення мають чоловіки до військових жінок, Маша Єфросініна дізналася в інтерв’ю з Анною Маляр.

 

Ж
Жінка – як талісман на війні

Як чоловіки ставляться до жінок військових?

Жінка в українській армії, це рівний воїн, але ж чоловіки розуміють, що жінка – це ніжне створіння. За словами Анни Маляр, найстрашніше для чоловіків в армії, це якщо якась біда стається з дівчатами, поранення, або якась інша неприємність. Чоловіки дуже поважно ставляться до військових жінок, оберігають та намагаються піклуватися.

 “Вона – їхній талісман, який вони оберігають” – ділиться Маляр.

Взагалі, чоловіки іноді ніяковіють, коли, наприклад жінка снайпер або стрілок робить свою роботу на відмінно та намагаються не нагружати їх тяжкими бойовими завданнями. І жодна жінка на фронті не стикалась з дискримінацією чи неповагою до себе, навпаки, дівчата на фронті для чоловіків залишаються такими ж тендітними, як і в реальному житті, тільки з автоматом у руках.

Також Анна Маляр зазначила: “Те, що наші жінки мотивовані, — це правда. Вони навіть показують своїм прикладом чоловікам, як слід служити”.

Інтерв’ю за посиланням:

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.