“Моє серце божеволіє”: дружина захисника Азовсталі Дениса Прокопенко відреагувала на його повернення з полону

Дружина знаменитого українського захисника Дениса Прокопенко емоційно відреагувала на його звільнення з полону в соціальних мережах. Усі деталі в статті.

Дружина Героя України, захисника Азовсталі та підполковника Національної гвардії Дениса Прокопенка, український ілюстратор Катерина Прокопенко відреагувала на повернення свого чоловіка та інших захисників заводу з полону. Багато місяців жінка робила усе можливе, щоб її співвітчизники знали про те, яку долю проживає її благовірний та його побратими.

Дружина захисника Дениса Прокопенко відреагувала на його повернення

Дівчина була неймовірно активною в соціальних мережах і закликала українців посприяти звільненню українських захисників з полону, серед яких був її чоловік Денис. Також вона надихала ілюстраціями, які відображали реальність війни, героїзму та людського горя.

І усе це не було дарма. Катерину активно підтримували, а зараз разом з нею радіють звільненню украінських полонених.

Дружина захисника Дениса Прокопенко відреагувала на його повернення

Звісно, 21 вересня вона вирішила поділитися своїми емоціями на особистій сторінці в соціальній мережі Twitter. Дружина Дениса Прокопенко зробила це вельми оригінальним чином, адже є творчою людиною.

Вона оприлюднила у своєму блозі картинку англійською мовою, у якій йшлося наступне:

“Щастя — це зустрітися з Денисом у моєму житті. Щастя — це побачити його вільним”

У дописі до картинки вона також розповіла про свої емоції:

“Моє серце божеволіє”, — написала Катерина.

І хоча дівчина не тямить себе від нетерпіння, судячи з усього, їй доведеться ще побути у розлуці зі своїм коханим, адже він рушив у Туреччину, де буде перебувати під захистом Реджепа Ердогана  протягом невизначеного терміну.

Судячи з усього, у цієї фантастичної історії кохання буде щасливий кінець, і аудиторія, яка увесь цей час підтримувала Катерину у її виснажливих стараннях повернути чоловіка додому, неймовірно цьому радіє.

Схожі статті

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.

Він красивий: Тіна Кароль поділилася рідкісним фото 15-річного сина, який зараз живе не в Україні

Відома українська співачка Тіна Кароль показала шанувальникам, як підріс її 15-річний син Веніамін. Хлопець вже протягом кількох років живе та навчається у Великій Британії.

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.