Хто з героїв Азовсталі, що повернулися додому, вільні: найзавидніші наречені України – Хімік, Орест та інші

2 дні тому Україна видихнула з полегшенням, тому що з російського полону було звільнено 215 військовослужбовців України. Частина з них бійці,які до останнього боронили "Азовсталь". Тепер вони вільні, як і серця деяких з них,а кого саме, дізнатися можно у статті.

Варто сказати, що кожен військовий України – Герой! Їх шлях до свободи був тяжким та непередбачуваним. Хлопцям не раз загрожувала смерть, але доля їх зберегла. І тепер, коли вони на волі, можуть замислюватися про своє майбутнє, в тому числі й про особисте життя, звісно, не одразу, але вже-таки, чиї серця серед бійців полку вільні.

“Грінка” – Назарій Гринцевич

Назарій Гринкевич
Назарій Гринцевич

Назарій – наймолодший парамедик серед військових, йому всього 19 років. Хлопець, ризикуючи своїм життям, рятував життя інших, надаючи їм медичну допомогу. За ці подвиги, Назарій був нагороджений орденом 3-го ступеня “За мужність”. Грінка за час полону не один раз прощався з життям, але доля зберегла життя юного воїна. З 18-ти років Назарій пішов на захист Маріуполя як доброволець. В такому віці, парубок здійснив та поєднав дві омріяні професії – медицину та військову справу. Тож, тепер Назарій на свободі й незабаром продовжить боронити свободу України та оберігати серця його прихильниць.

“Хімік” – Давид Косаткін

Давид
Давид Косаткін

Цей військовий славиться сталевими нервами та сильним характером. Давид став дуже популярним в соціальній мережі instagram, де іноді оприлюднював важливу інформацію з фронту. Давид казав, що в нього немає коханої дівчини, але йому цікаво спостерігати за тим, як інші, одружені чоловіки рвуться на свободу, заради родин.

“Дуже багато чую від хлопців, що коли вийдуть – одружуються та заведуть дітей, напевно, це основні плани всіх, хто ще не встиг. Я вмію бути людиною, яка спостерігає у кутку”.

Також, Давид шуткує, що на свободі хоче лише бутерброд з вареною ковбасою та ряжанку “Простоквашино”, в той час, коли його друзі, хотіли побачити дружин. Тож, секрет, як підкорити його серце, Хімік видав сам.

“Орест” – Дмитро Козацький

Дмитро Козацький
Дмитро Козацький

Той самий “фотограф”. Саме його фотокартки облетіли всю мережу. Орест також прощався з життям і останній текст під постом в instagram перед полоном, явно демонстрував настрій Дмитра.

“Ну от і все. Дякую за прихисток Азовсталь  – місце моєї смерті і мого життя”

Хлопця з полону зустріла мама і сестра, які неодноразово виходили на мітинги за звільнення військовополонених та до останнього говорили про це на весь світ. Орест також самотній і має велике, вільне серце.

“Тавр” – Богдан Кротевич

Богдан Кроткевич
Богдан Кротевич

Ще один сталевий воїн. Богдан обіймає посаду –- начальник штабу “Азов”, а от дівчину не обіймає. Насправді “Тавр” також відчайдушно захищав Україну. На фронті він з 2014 року і в той же рік втратив домівку у місті Сімферополь, яке, поки що окуповано, але з такими героями – це не надовго. Instagram сторінка Богдана також стала дуже популярною. Тому, охочим зайняти серце могутнього Тавра, не буде проблемою відшукати його.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.