Нинішню Нову Зеландію «відображають» відвертий гей і жінка з татуюванням на лиці

Після недавніх парламентських виборів прем'єр-міністр Джасінда Ардерн сформувала Уряд. Як вона висловилася, усі призначення зроблені за заслуги і «вони відображають Нову Зеландію, яка їх обрала".

Міністром закордонних справ Нової Зеландії вперше в історії стала жінка  Нана Махутов, що має незвичайну зовнішність. У неї на підборідді “моко кауае” – традиційне жіноче татуювання племені маорі.

Махутов має великий досвід керівної роботи у в органах місцевого самоврядування маорі, вона більше 20 років вибиралася в парламент. Татуювання має від 2016 року. Як сама каже, щоб підтримати своє плем’я − поліпшити до нього ставлення (багато його представників пов’язані зі злочинністю) і вшанувати пам’ять предків.

Джасінда Ардерн і Нана Махутов
Джасінда Ардерн і Нана Махутов

Джасінда Ардерн (Лейбористська партія) обрала Махутов за її надзвичайні здібності  вибудовувати відносини і це є важливою складовою в сфері міжнародних відносин, щоб гідно представляти Нову Зеландію на світовій арені.

Своїм заступником Ардерн зробила відкритого гея − Гранта Робертсона, який, до речі, зберіг портфель міністра фінансів і інфраструктури.

Новий кабінет буде приведений до присяги уже в п’ятницю, 6 листопада.

 

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.