Усі чоловіки 44-річної Олени Зеленської: за кого могла вийти заміж перша леді замість Володимира Зеленського

У мережі показали фото першого чоловіка Олени Зеленської, який відбив її в іншого. Дізнайтесь, як виглядає загадковий красень та чим він підкорив серце жінки, що стала першою леді України.

Безперечно, Олена Зеленська на сьогодні — найпопулярніша жінка України. До свого одруження вона мала прізвище Кияшко та народилась у місті Кривий Ріг. З першим чоловіком пані Олена познайомилася ще у шкільні роки та вчились молоді у паралельних класах. Декілька років вони просто віталися у шкільному коридорі та не звертали друг на друга ніякої уваги.

Першу симпатію майбутній чоловік проявив вже після закінчення навчання, але на той момент дівчина зустрічалася з хлопцем і давала відворот-поворот на будь-які знаки уваги. Але залицяльник не збирався так просто здаватись і вирішив добитися серця обраниці будь-якою ціною.

Так і сталося, що Олена повірила у серйозність намірів наполегливо хлопця та почала з ним зустрічатись. Стосунки пари тривали вісім років, після чого кавалер наважився зробити пропозицію руки та серця своїй коханій. Дівчина погодилась і доволі стала законною дружиною чоловіка, ім’я якого сьогодні знає весь світ — Володимира Олександровича Зеленського.

Олена Зеленська розповіла, як навчаються її діти під час війни
Усі чоловіки 44-річної Олени Зеленської

Звісно, що на момент весілля, у 2003 році, пан Зеленський ще не був Президентом України, але вже був достатньо відомим артистом завдяки шоу “Квартал 95”. Через рік після одруження Олена подарувала чоловікові первістка. Доньку назвали Олександрою, на честь батька Володимира.  У 2013 році Зеленські наважилися стати батьками вдруге та народили сина, якого назвали Кирило.

У вересні знаменита сім’я відсвяткувала 19 річницю весілля. З цього приводу ЗМІ опублікували архівні фотографії родини у день їх одруження. Молодят майже не впізнати: Олена Зеленська має коротку зачіску та рваний чубчик, а Володимир — без бороди та у класичному, сірому костюмі.

Усі чоловіки 44-річної Олени Зеленської

 

Проживши разом майже 20 років подружжя змогли зберегти кохання та вірність один одному, ставши прикладом для багатьох молодих сімей.

Нагадаємо, що Олена Зеленська була сценаристкою “Кварталу 95” ще з моменту заснування шоу.

Схожі статті

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.