Володимир Зеленський пригостив журналістів піцою та прибрав за ними тарілки: президент з народу (Відео)

Президенту України Володимира Зеленського вже вдалося підкорити своєю харизмою, ораторством та відданістю увесь світ. Не оминула ця доля і українських журналістів.

Ще декілька років тому світ активно обговорював нового прем’єр-міністра Великобританії Бориса Джонсона, який не зміг спокійно спостерігати за журналістами, що чекали на нього біля його будинку, вирішив їх трохи зігріти та виніс представникам преси гарячого англійського чаю. І, звісно, попросив, повернути йому посуд.

Володимир Зеленський вразив мережу гостинністю

Світова політика нещодавно поповнилася ще одним діячем, який готовий показати свою гостинність, відкритість і не боїться продемонструвати, що він така сама людина, як і всі інші.

Так, нещодавно відеоролик з Володимиром Зеленським, який частує журналістів на прес-конференції став буквально вірусним. Володимир Олександрович не тільки пригостив представників ЗМІ італійської стравою, але самостійно накладав кусочки піци на тарілки, а потім не побоявся прибрати посуд.

Володимир Зеленський вразив мережу гостинністю: пригостив журналістів піцою

Один з журналістів зазначив під час бесіди, що свого часу екс-канцлер Німеччини Ангела Меркель заявила, що найкращі політичні обговорення відбуваються під час прийому їжі з колегами. Володимиру Олександровичу сподобалася ця ремарка.

Нагадуємо, що декілька тижнів тому у мережі також активно обговорювали спільний інтерв’ю Володимира та Олена Зеленських для іноземних ЗМІ. Під час розмови Президент України заявив, що йому ніхто не готує сніданки, на що Перша леді відреагувала дуже неоднозначно. Українці дуже полюбили даний відривок, досі його активно обговорюють і публікують в своїх соціальних мережах.

Схожі статті

Реальна людина: як виглядає та сама Ніно з хіта Олега Винника, який присвятив цю пісню не дружині

Дискографія відомого співака Олега Винника налічує понад 80 пісень, за цей час деякі з них стали справжніми хітами. Артист розповів, хто ж був його музою у створенні легендарного треку "Ніно".