Categories Новини

Володимир Дантес оголосив про повернення в шоу-бізнес

Зіркове подружжя часто ділиться з шанувальниками подробицями життя. Тож не дивно, що і про повернення Володимира Дантеса у шоу-бізнес теж стало відомо прихильникам.

Володимир Дантес поділився планами на майбутнє і переживаннями, пов’язаними з цим кроком.

Чим конкретно займатиметься після повернення до активної діяльності Володимир Дантес поки не розповів, але зазначив, що планів і задумів багато.

Першим кроком до повноцінної робити можна вважати участь зіркового чоловіка Наді Дорофеєвої у якості ведучого балкону популярного танцювального проекту «Танці з зірками».

Своє рішення Володимир Дантес пояснив спостереженням за роботою колег по цеху і дійшов висновок, що може дивувати прихильників якісними роботами.

Також поштовхом до такого рішення для Володимира Дантеса стало те, що його все частіше сприймають не як самодостаню людину і популярного артиста, а лише як чоловіка екс-учасниці гурту «Время и Стекло» Наді Дорофеєвої. І йому важко доводити всім, що він «не сидить на шиї» у зіркової дружини.

На питання журналістів про те як до такого рішення поставилася його дружина, Володимир Дантес відповів, що Надя завжди підтримувала і поважала його рішення.

Звісно, повернення до сцени і публічності не обходяться без страхів і сумнівів. Про це Володимир Дантес розповів у розмові з Потапом (Олексій Потапенко) і Позитивом. Співак зізнався, що тепер найбільше боїться успіху. Але при цьому зазначив, що це ще один стимул для роботи над собою.

Чутки про повернення Дантеса на сцену з новим проектом DANTES ходили ще з минулого року. Тоді ж співак після тривалого мовчання представив нову пісню «Теперь тебе 30», яка відразу стала хітом. Кадри з кліпу Володимир Дантес виклав на своїй сторінці в Інстаргам.

Схоже відео насвоїй сторінці у тій самій соц мережі виклал і Надя Дорофеєва. У підписі до ролика зіркова дружина привітала чоловіка з виходом нової пісні і кліпу.

Про поповнення в зірковій родині поки не йдеться.

Share