Наша поліція нас все ще береже?

У Рівненській області діючий співробітник Нацполіції організував групу з «продажу» посад у Головному управлінні Національної поліції області. А на Львівщині – гостра нехватка працівників у патрульній поліції.

У Львівській області триває набір у патрульну службу.

Заманюють зарплатнею вище 13 200 грн на місяць, можливістю компенсації плати за оренду житла та можливістю взяти квартиру в кредит, безкоштовним медичним обслуговуванням у медзакладах МВС та можливістю кар’єрного росту.

Вимоги стандартні для служби у правоохоронних органах: бути громадянином України, не мати судимості, мати закінчену повну середню освіту і бути віком не старше 40 років.

7 листопада на офіційному порталі пресцентру Служби Безпеки України повідомили, що у Рівненській області викрито протиправну схему фейкового продажу керівних посад у Головному управлінні Національної поліції області.

Оборудку організував працівник Нацполіції спільно з однодумцями.

За легендою, затримані особи начебто мали дуже впливових друзів, які могли допомогти отримати керівну посаду у системі обласної Нацполіції.

До прикладу, за можливість очолити відомство пропонувалося викласти 500 тисяч доларів США, а призначення на посаду керівників підрозділів поліції оцінювалось від 50 до 100 тисяч американських доларів.

Як повідомляється, правоохоронці затримали організатора під час передачі першої частини коштів у розмірі 25 тис доларів.

Слухайте, а звідки у працівників Нацполіції такі гроші при таких зарплатах?

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.