|
09.11.2020 18:27

Зеленський захворів на коронавірус: температура 37,5

Президент України Володимир Зеленський інфікувався коронавірусом. Глава держави отримав сьогодні позитивний тест на COVID-19.

Про це Зеленський написав на своїй сторінці в Facebook, також про це повідомляється на сторінці в соцмережі Офісу президента України.

Пост Зеленського в Facebook

Так, на сторінці Офісу президента зазначається, що президент наразі почувається добре і продовжуватиме працювати в дистанційному режимі на самоізоляції. У глави держави завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку. Про стан президента і працівників Офісу обіцяюють повідомляти.

Глава Офісу Президента, його заступники та співробітники Офісу здають ПЛР-тести постійно. Заступниця голови ОП Юлія Ковалів отримала негативний тест.

Позитивний тест на COVID-19 отримав і керівник Офісу президента Андрій Єрмак. Він написав на своїй сторінці в Facebook, що попри це, почувається нормально. Глава ОП також іде на самоізоляцію.

Пост Єрмака в Facebook

Нагадаємо, що дружина президента Олена Зеленська перехворіла коронавірусною хворобою в червні-липні цього року. Пізніше захворів і 7-річний син глави держави Кирило.