Як виглядає і ким працює дружина Валерія Залужного: залізна леді України не гірше першої леді Зеленської

Починаючи з 24 лютого 2022 року Валерій Залужний став одним з найвідоміших політичних діячів, оскільки саме він є Головнокомандувачем Збройних Сил України, від якого багато чого залежить у цій війні.

Про військову кар’єру Залужного знає вже кожен і щодня ми бачимо його звернення та його прогнози щодо розвитку війни та життєздатності української армії в цілому. Валерія дуже поважають його колеги та народ України, оскільки він завжди відповідає за свої сказані слова. Але крім посади Залужного, людей ще й цікавить його особисте життя. Тому нині у мережі є багато запитів стосовно дружини Валерія.

Валерій Залужний

Як виглядає та чим займається дружина Залужного

Дружина Залужного

Кохану жінку Валерія звати Олена, й саме вона вже понад 20 років займає місце у серці головнокомандувача. Жінка завжди знаходиться поруч зі своїм коханим і оберігає домашній затишок та завжди в усьому підтримує Валерія. Певно, саме це і є секретом сімейного щастя їхньої родини.

Олена має досить яскраву зовнішність, вона має темне волосся, зелені очі та виглядає неймовірно. Варто сказати, що пара Валерій та Олена виглядають разом досить гармонійно та несуть у собі позитив.

Попри те, що жінка разом з Залужним виховує двох доньок, вона ще й встигає працювати. До речі старша пішла за стежкою батька і вирішила пов’язати своє життя з військовою справою, а от молодша хоче присвятити себе медицині. Та працює Олена Залужна фінансистом в Укргазбанку. Посада досить відповідальна та важлива для України в цілому.

Дружина Залужного

У вільний час родина Залужних любить проводити час разом, і судячи з фотографій на особистій сторінці Валерія, можна сказати, що за багато років подружнього життя, вони до сьогодні змогли зберегти романтику у своїх стосунках та не бояться це проявляти.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.