Все ще не винесли ялинку після свят? Експерти розповіли, які післясвяткові дати для цього підходять

Символ всіх новорічних свят – ялинка. Саме вона завжди символізує свято, радість, подарунки та щось таке дитяче та магічне, чого неможливо відчути без неї.

В кожній родині є свої традиції встановлення новорічної красуні, хтось ставить 31-го грудня, хтось за місяць, хтось на Різдво. А у когось є свої особисті дати. Також наряджати ялинку – це справжнє свято, як для дітей, так і для дорослих, оскільки цей процес допомагає повернутися у безтурботні часи та подумати про те, що дива існують.

Коли прибирати новорічну ялинку

Щодо встановлення красуні немає жодних правил, хіба що кожного року змінюється колір року, а значить й іграшок. А от щодо того, коли вже можна прибрати різдвяне дерево, у людей завжди виникає багато питань, бо комусь вона заважає, хтось хоче аби вона стояла до весни, проте, є дати, в які вже можна, а іноді навіть варто прибирати ялинку з квартири.

Коли варто прибрати новорічну ялинку?

К
Коли варто прибрати новорічну ялинку

За традиціями ялинку варто прибрати вже 15-го січня, оскільки всі свята закінчуються і ялинка припиняє нести магію та приємну атмосферу у будинку. Тож, щоб не зіпсувати енергетику у домі варто прибрати новорічну красуню на наступний день після свят.

До того ж наприклад, у живої ялинки є строк придатності. Він становить термін у 2-3 тижні. Тож, як тільки з неї починають статися голочки – виносьте ялинку з квартири.

Коли варто прибирати ялинку
Коли варто прибирати ялинку

Якщо у вас штучна ялинка, вона, звісно, може простояти довше, але вона втратить свою дію, тобто припинить накопичувати позитивну енергію. Тому, 15 січня – це найвдаліший день, аби прибрати новорічну ялинку і зберегти затишок та радість у домі. Але якщо ваші діти проти цього, можна залишити її до того часу, поки їм самим не набридне символ Нового року.

Схожі статті

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.