45 років і 11 місяців боротьби: Зеленський святкує ювілей. Життя наймолодшого президента України у фактах

Сьогодні 25-го січня свій ювілей святкує наймолодший президент України Володимир Зеленський. Сильний, мужній, сміливий та найрішучіший лідер країни, якого вітає вся країна та його перша леді.

Володимир Зеленський за останній рік став справжнім прикладом мужності для всіх світових володарів держав. Оскільки його президентство припало на повномасштабний напад зі сторони росії, то це стало приводом показати всі свої чоловічі та лідерські якості, які неймовірно вражають та викликають шалену повагу й подяку. Певно, щодня на свою адресу Зеленський чує слова подяки, але сьогодні ці слова лунають з вуст кожного українця.

Володимир Зеленський святкує ювілей
Володимир Зеленський святкує ювілей

Але з особливою ніжністю Володимира привітала його дружина Олена Зеленська. Перша леді зазначила, що її чоловік зовсім не змінився з того самого часу, коли вони познайомились.

“Мене часто запитують, як ти змінився, за цей рік. І я завжди відповідаю: Не змінився. він той самий. Той самий хлопець, якого я зустріла, коли нам було по сімнадцять” – написала Олена.

Та насправді пані Зеленська зазначила, що змінилась лише одна важлива деталь – зникла посмішка з вуст нашого президента, і Олена бажає йому більше причин для того, щоб щиро посміхатися світові. А також, як справжня дружина, перша леді попросила подарунок і для себе:

“Я хочу усміхатися разом із тобою завжди. Подаруй мені цю можливість”

Саме це привітання від найближчої людини у житті президента, розлетілося мережею та вже розібрано на цитати, і все через щирість, оскільки вся країна бачить яке сильне кохання та підтримка поєднує президентське подружжя. Це по-справжньому. Це щиро.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє

І насправді в цьому й полягає сила найкращого президента України за всю історію її існування – у щирості. Адже Володимир завжди відвертий, чесний та справжній. За свої 45 років він зумів зберегти в собі людину, на яку зараз рівняється всесвіт.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.