“Є питання?”: без Притули, Педана і Міщерякова – Леся Нікітюк анонсувала новий проєкт, де стала ведучою

Леся Нікітюк відома українська телеведуча, яка змогла завоювати серця українців, тепер стала ведучою нового шоу, але на цей раз без колег, а самостійно. Для Лесі це новий рівень у кар'єрі.

Леся стала відомою завдяки шоу “Хто зверху?”, яке вона багато років вела разом з Сергієм Притулою, з яким їй приписували романтичні стосунки протягом всіх років спільної роботи. А також за кадром завжди був присутній Олександр Педан. Оскільки обидва чоловіки мають більше досвіду у шоу, то вони давали корисні поради дівчині, і тепер, вона сама є професіоналом своєї справи.

Кадр з шоу Хто зверху?

Так, наприклад, у 2022 році Нікітюк стала ведучою шоу “Пара на мільйон”, де її співведучим став український комік Роман Міщеряков. Для хлопця це був дебют у кар’єрі телеведучого, а для Лесі гарний досвід.

Та з моменту приходу війни у нашу країну, телебачення припинило виробляти розважальний контент та залишились лише новини та військово-політичні програми. А от розваги та фільм відійшли на далекий план. І всі прем’єри, які ми зараз бачимо були відзняті до війни.

Але життя не зупиняється і ситуація стаж трохи кращою, тому канали по-троху відновлюють роботу над проєктами й створюють новий контент. Так, наприклад вчора стартували зйомки шоу “Є питання?” з Лесею Нікітюк. Його суть полягає у командній грі родин, які будуть відповідати на різноманітні питання. У кадрі вже засвітився Григорій Решетнік з синами та дружиною. Отже, змагатися будуть зіркові сім’ї.

Та от мотив проєкту зовсім не новий, щось подібне було на американському телебаченні ще й минулому сторіччі. Тож, аби подивитися що з цього вийде, варто дочекатися коли завершаться зйомки та коли шоу буде повністю готове до прем’єри. Але якщо там є Леся – точно буде щось цікаве.

Але той факт, що телебачення оживає, та ще й з улюбленими ведучими українців, не може не тішити. Це вже велика надія на перемогу, яка, певно стає до нас все ближче й ближче.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.