Зеленського ушпиталили через коронавірус: подробиці

Президент Володимир Зеленський і глава офісу президента Андрій Єрмак перебувають в лікарні Феофанія.

Через COVID-19 високопосадовці потрапили на лікарняні ліжка Феофанії, повідомляє радник глави ОП Олег Подоляк в інтерв’ю Українській правді.

Все досить строго, регламентовано протоколом. Вони знаходяться в Феофанії. Там обладнаний спеціальний кабінет, в якому президент може проводити наради.

Подоляк поділився подробицями: палата Зеленського є напівкабінетом, обладнаним спецзв’язком.

 

Натомість Єрмак перебуває у звичайній палаті.

У обох стан задовільний і вони готові працювати у стандартному режимі, з похибкою на умови. Нагадаємо, 9 лютого Президент Володимир Зеленський отримав позитивний тест на коронавірус і якийсь період самоізолювався в своїй резиденції.

Майже слідом за ним захворів керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

На сьогодні позитивний результат отримали голова Верховної Ради Дмитро Разумков і міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.