Як нині виглядають попередники президента Зеленського? Кучма, Ющенко, Янукович, Порошенко: сиві і безпомічні

З 2019 року посаду президента України займає Володимир Зеленський. І саме він довів народові, що бути лідером країни – це не означає красти та набивати живіт. Тому, стало досить цікаво куди ж поділися попередники найкращого президента нашої неньки.

Леонід Кравчук

Леонід Кравчук
Леонід Кравчук

Першим президентом незалежної України став Леонід Кучма, який був прихильником політики СРСР, тому в період з 1991 до 1994 року в Україні майже не було змін.

Вже давно немає жодної інформації про Кравчука, проте відомо, що влітку він переніс найскладнішу операцію на серці, а потім проходив реабілітацію в Німеччині.

Леонід Кучма

Леонід Кучма
Леонід Кучма

Другий президент був Леонід Кучма, він обійняв посаду у 1994 і правив до 2005 року. Не будемо згадувати події 2004 року, які вплинули на подальшу долю українців. Того, що відбувається зараз, нам всім вистачає з головою.

Та нині є версія, що Кучма не знаходиться в Україні, хоча Леонід і зробив заяву через свого речника, в якому стверджує, що перебуває він на батьківщині. Проте його зять – олігарх Віктор Пінчук разом з сім’єю перебуває в Лондоні, де має будинок ціною.

Віктор Ющенко

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Третій та найдобріший до всіх президент, який був на посту з 2005 по 2010 роки. Всі ми пам’ятаємо “Майдан” ще перший, тому нагадувати постать Віктора немає сенсу. Відомо, що його дуже бентежить війна, й тому він сам на публіку не виходить, проте письмовими патріотичними заявами він про себе заявляє. А також дочка екс-президента Віталіна виклала у мережу спільне фото та написала, що їхня родина залишається у Києві.

Віктор Янукович

Віктор Янукович
Віктор Янукович

Янукович обіймав посаду президента з 2010 по 2014 рік. А потім втік через бунт українського народу та загрозу своїй свободі.

Зараз же немає точних даних про місцезнаходження Януковича, але ще минулого року це був ростов на дону.

Петро Порошенко

Петро Порошенко
Петро Порошенко

Не будемо згадувати всі “заслуги” Порошенка. Тому розповімо, що зараз він немов подорожує Україною, то він в столиці, то їздить на запашну Україну. Але при цьому він активно позиціює свою позицію та оприлюднює, як допомагає Територіальній обороні. Але українці, а особливо військові не надто поважають попередника Зеленського.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.