Топові українські футболісти, які у 2022-2023 перейшли в закордонні клуби: Кривцов, Мудрик та інші

Світ футболу – це дещо нестабільне, сьогодні ти граєш в Україні, а вже завтра в Англії. також дуже швидко приходить слава, оскільки гравці відомих клубів люди публічні. І зазвичай їхньою біографією цікавляться не тільки фанати футболу, а й наприклад дівчата.

Щороку відбувається рокірування команд, цього не уникнути, хтось залишається в одному клубі майже на все життя, а хтось навпаки мріє пограти у багатьох командах, оскільки тактика тренерів всюди різна, попри те, що правила футболу зберігаються вже десятиліттями. Але у кожного футболіста є своя дорога. Тож, поговоримо про найяскравіших гравців українських футбольних клубів, яких продали у закордонні.

Сергій Кривцов

Голкіпер з ФК “Шахтар” Сергій Кривцов немов все своє життя був гравцем рідного Донецького клубу, багато хто ще зовсім дітьми їздив на “Донбас Арену” і спостерігав за швидкістю. та майстерністю Кривцова. Наразі чоловікові 31 рік, а, як відомо, кар’єра футболіста не вічна. Певно, тому Сергій нарешті вирішив спробувати свої сили у закордонному клубі “Інтер Маямі”. Контракт з Сергієм вже підписаний до кінця сезону у 2024 році. Також гравцю надали змогу продовжити контракт ще на рік.

Колеги з “Шахтаря”, звісно, дуже засмучені, адже це ніби ціла епоха йде, тому, ті, хто грає у ФК з самого початку навіть пустили сльозу, коли прощалися з Сергієм.

Михайло Мудрик

Молодий та амбітний гравець “Шахтаря” стрімко злетів та зміг проявити себе з найкращих сторін. У свої 22 роки, хлопець грав на позиції півзахисника донецького “Шахтаря” та потрапив у збірну України. Мудрик приєднався до академії легендарного клубу у 2016 році. А також він грав у київському “Арсеналі” та у чернігівській “Десні”. Але тепер Михайло став частиною відомого на весь світ ФК “Челсі”.

Ілля Забарний

Захисник збірної України Ілля Забарний продовжить кар’єру у чемпіонаті Англії. Український футболіст офіційно перейшов до ФК “Борнмут”, який придбав гравця у київського “Динамо”, де Забарний показав себе як справжній молодий професіонал.

Схожі статті

Теж покинула Україну і гайнула одразу до чоловіка: Каменських несподівано засвітилася за кордоном з Потапом

Після чуток про розставання, співачка Настя Каменських несподівано засвітилася з Потапом. Що робили "колишні" чоловік та дружина на одній кухні? Та хто в той момент був поруч?

Наталія Сумська розповіла про пророцтво, яке почула її мама, а потім і вона: “Прийде на світ Божий”

Знаменита українська акторка Наталія В'ячеславівна Сумська розповіла про неймовірну подію, яка сталася у житті її покійної матері Ганни Іванівни.

Оля Фреймут показала, як змінилася закордоном: обличчя, де час залишив слід, а не лікар уколами ботоксу

Телеведуча Оля Фреймут вперше за довгий час знялася у професійній фотосесії. Як відреагували на нові знімки знаменитості, її шанувальники? Читай далі у матеріалі.

Уникаємо психологічних проблем: Дмитро Карпачов назвав 3 казки, які не варто читати дітям та пояснив чому

Казки відкривають дітям усесвіт, де можливі всілякі пригоди та чудеса. Проте, виявляється, книжки, що ми читаємо дітлахам, потрібно ретельно обирати.

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.