Ольга Фреймут отримала жорстку відповідь після конфлікту з Катериною Кухар

Учасниця «Танців з зірками» Ольга Фреймут знову опинилася в центрі скандалу. Цього разу екс-ведуча отримала різку відповідь від судді проекту Катерини Кухар.

Ольга Фреймут в черговий раз не стрималася. Суддя проекту Катерини Кухар назвала танець ведучої «довічним ув’язненням». Після цього Ольга Фреймут накинулася на хореографа зі звинуваченням і заявила що «сьогодні замість того, щоб судити краще б сходила до церкви і покаялася».

На що хореограф відповіла, піде туди лише разом з Фреймут і в свою чергу запропонувала їй звернутися до психіатра.

Таким чином екс-ведуча, яка, як ми пам’ятаємо з проекту «Ревізор», любить усіх критикувати, опинилася у схожій ситуації. Даний епізод показав, що ведуча не сприймає критику на свою адресу.

На цьому конфлікти Ольги Фреймут не закінчилися. Наступний конфлікт стався з колегою по цеху Машою Єфросиніною. Вони разом вели передачу «Підйом» на «Новому каналі».

Пізніше у інстаграм-каналі балерини прихильники розділилися на два табори. Одні підтримали Кухар, а інші стали на бік Фреймут. Єдине в чому ці табори зійшлися, що характер у обох нестерпний.

Ось що думають підписники щодо цієї ситуації
Ось що думають підписники щодо цієї ситуації

Окрім суперечок, викликаних конфліктом між Ольгою Фреймут і Катериною Кухар, багато хто з прихильників балерини у коментарях привітав її з річницею весілля і засипав її компліментами.

 

 

Схожі статті

Куди так швидко летить час: 42-річна Лілія Ребрик тільки народила, а найменшій донечці вже місяць (ФОТО)

Відома телеведуча Лілія Ребрик святкує 1 місяць своєї найменшої донечки: зірка показала у соціальних мережах, як проводить час зі всіма своїми доньками. Подробиці.

Аніта Луценко одягла червоний купальник із “Рятувальників Малібу” та показала свій шовковий персик (ФОТО)

Відома фітнес-тренерка Аніта Луценко вразила своїх підписників зовнішнім виглядом: в якому образі з'явилась спротсменка та чим саме здивувала шанувальників?