Ніяка вона не Зеленська: ось яке прізвище перша леді України змінила багато років тому в паспорті

Перша леді України вийшла заміж за знаменитого гумориста та коміка, а стала першою леді України. Втім, що може приховувати минуле Олени Зеленської?

Зараз Олена Зеленська — приклад сильної дружини та матері для всього світу. Нею захоплюються мільйони, адже перша леді України продемонструвала незламну силу духу та волі. Гідне місце вона зайняла і у світі моди, адже тепер за образами Олени слідкують з метою ці образи повторити.

Кожен вихід Зеленського і в люди тягне за собою лінійку розборів її гардеробу, зачіски та макіяжу.

Олена Зеленська розсекретила своє дівоче прізвище

Макіяж Олени Зеленської
Олена Зеленська розсекретила своє дівоче прізвище

Але перш ніж стати першою леді Олена Зеленська була неймовірно вродливою та коханою дружиною суперзірки українського телебачення. Її пороги оббивали журналісти, а кожне інтерв’ю було надзвичайно ексклюзивним. Варто відмітити, що Олена давно полонила серця глядачів, які не припиняли милуватися її обличчям.

А задовго до цього Олена була простою дівчиною з прізвищем Кияшко, яка не приймала залицяння хлопця з паралельного класу. Володимир Зеленський вельми хитро зміг налагодити зв’язок з дівчиною, яка йому так сподобалася.

Молоді люди зустрілися біля відеопрокату цілком випадково. Володимир Олександрович, побачивши у руках Олени касету з фільмом, попросив її позичити, бо мовляв, дуже хотів побачити цей фільм. Хоча насправді він багато разів його передивлявся. А щоб повернути касету Олені, навмисно взяв її номер телефону. Саме так закрутилася їхні стосунки, а доля взяла цей непередбачуваний і дивовижний маршрут.

Навіть зараз українці дивуються взаєминам подружжя Зеленських, адже не дивлячись на неймовірні складнощі та величезну небезпеку, вони тримаються разом, поки інші пари масово розлучаються.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?