Підтримка Зеленського з 2014-го: Сенічкін, Кошовий, Горбунов, Кравець, Мазур, Мосейчук, Казанін досі поруч

Лютий вже майже 10 років видається для українців непростим місяцем, можна сміливо сказати, що його назва повністю відображає події, які розгортаються. Це стосується 2014 року та 2022.

У далекому 2014 році в Україні відбувалась масштабна Революція Гідності, коли українці боролися з тодішньою владою і вимагали відставки Віктора Януковича з посади президента України. І народу вдалося цього досягти спільними зусиллями, актами протесту, масовими зборами на Майдані та своєю стійкістю. Також відбулися зміни у Верховній Раді, її склад було змінено. Але кожна така акція протесту несла за собою й жертви, звідти ми знаємо хто такі “Небесна сотня” та щороку вшановуємо їх пам’ять.

Революція Гідності

Тоді здавалося, що всі негаразди нашої незалежної держави залишилися позаду, але якби ми тільки знали, що цього ж року росія нападе на Донбас та Луганськ, анексує Крим та затягне війну на довгі 8 років. А потім у лютому 2022 року скоїть повномасштабне вторгнення і вже 9-й рік наша країна живе у постійному полум’ї та з хвилиною мовчання у пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу волю, яка з кожним днем лише зростає.

Сьогодні всі українці дуже занепокоєні, адже о 5-й ранку буде рівно рік, як росія напала на всі території України та посилила наступ на Донбас. З цього приводу Руслан Сенічкін вирішив поділитися архівним знімком, який нагадує про Революцію Гідності та єдність команди 1+1, яка демонструвала на той момент незламність українців на чолі з Зеленським.

“Майже історичне фото. А я й забув, що воно є. 22 лютого 204-го. Революція Гідності Перемогла! Але росія почала війну і захоплення України” – написав Руслан

А ось на самому фото на пішохідному мості зібралися Володимир Зеленський, Олена Кравець, Алла Мазур, Руслан Сенічкін, Євген Кошовий, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Наталя Мосейчук, Юрій Горбунов, Юзік, Дмитро Комаров, Соломія Вітвіцька та інші плюсівці лише з однією метою, яку описали так:

“Всі вони об’єдналися і приїхали на Труханів міст у Києві, щоб сказати всім: Україна єдина і неподільна! Від Харкова до Львова, від Севастополя до Києва. Це було звернення з закликом до об’єднання українців”.

Тоді ще всі учасники цієї акції записали відео, де кожен українською та російською розповів, звідки він та його рідні й кожен наголосив на тому, як важливо розуміти, що ми всі різні, але єдині.

Революція Гідності

На жаль, Україні досі доводиться виборювати це розуміння у всього світу, доводити, що ми повноцінна, мудра, квітуча, прогресивна та єдина нація, яка має право займати важливу позицію у світі та жити у своїй вільній країні, просто через те, що ми є і ми такі.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.