Підтримка Зеленського з 2014-го: Сенічкін, Кошовий, Горбунов, Кравець, Мазур, Мосейчук, Казанін досі поруч

Лютий вже майже 10 років видається для українців непростим місяцем, можна сміливо сказати, що його назва повністю відображає події, які розгортаються. Це стосується 2014 року та 2022.

У далекому 2014 році в Україні відбувалась масштабна Революція Гідності, коли українці боролися з тодішньою владою і вимагали відставки Віктора Януковича з посади президента України. І народу вдалося цього досягти спільними зусиллями, актами протесту, масовими зборами на Майдані та своєю стійкістю. Також відбулися зміни у Верховній Раді, її склад було змінено. Але кожна така акція протесту несла за собою й жертви, звідти ми знаємо хто такі “Небесна сотня” та щороку вшановуємо їх пам’ять.

Революція Гідності

Тоді здавалося, що всі негаразди нашої незалежної держави залишилися позаду, але якби ми тільки знали, що цього ж року росія нападе на Донбас та Луганськ, анексує Крим та затягне війну на довгі 8 років. А потім у лютому 2022 року скоїть повномасштабне вторгнення і вже 9-й рік наша країна живе у постійному полум’ї та з хвилиною мовчання у пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу волю, яка з кожним днем лише зростає.

Сьогодні всі українці дуже занепокоєні, адже о 5-й ранку буде рівно рік, як росія напала на всі території України та посилила наступ на Донбас. З цього приводу Руслан Сенічкін вирішив поділитися архівним знімком, який нагадує про Революцію Гідності та єдність команди 1+1, яка демонструвала на той момент незламність українців на чолі з Зеленським.

“Майже історичне фото. А я й забув, що воно є. 22 лютого 204-го. Революція Гідності Перемогла! Але росія почала війну і захоплення України” – написав Руслан

А ось на самому фото на пішохідному мості зібралися Володимир Зеленський, Олена Кравець, Алла Мазур, Руслан Сенічкін, Євген Кошовий, Ольга Фреймут, Анатолій Анатоліч, Наталя Мосейчук, Юрій Горбунов, Юзік, Дмитро Комаров, Соломія Вітвіцька та інші плюсівці лише з однією метою, яку описали так:

“Всі вони об’єдналися і приїхали на Труханів міст у Києві, щоб сказати всім: Україна єдина і неподільна! Від Харкова до Львова, від Севастополя до Києва. Це було звернення з закликом до об’єднання українців”.

Тоді ще всі учасники цієї акції записали відео, де кожен українською та російською розповів, звідки він та його рідні й кожен наголосив на тому, як важливо розуміти, що ми всі різні, але єдині.

Революція Гідності

На жаль, Україні досі доводиться виборювати це розуміння у всього світу, доводити, що ми повноцінна, мудра, квітуча, прогресивна та єдина нація, яка має право займати важливу позицію у світі та жити у своїй вільній країні, просто через те, що ми є і ми такі.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.