Як у молодості виглядали всі президенти України від Леоніда Кравчука до Володимира Зеленського

Україна вже 30 років є незалежною державою, яка пережила різні часи, та мабуть зараз ми витримуємо найскладніший період і проходить він під керівництвом шостого президента Володимира Зеленського. Але до нього було ще п'ять, і всі вони колись були молодими, тож, про це і поговоримо.

Леонід Кравчук

Першим президентом  України був Леонід Кучма, який, на той момент ще не відпустив закони політики СРСР, тому в період з 1991 до 1994 року в Україні майже не було значних змін. Ми бачили Кравчука вже не молодим, тому є певний стереотип, що президент не може бути молодим. Але як у юності виглядав Кравчук?

Кравчук
Кравчук

Він був досить симпатичним молодиком, щоправда, у мережі можна знайти лише чорно-білі фото, проте й там видно, що хлопцем Леонід був завидним.

Леонід Кучма

Кучма

Леонід Кучма став другим, хто обійняв посаду президента у 1994 і займав її до 2005 року. І він також прийшов на посаду вже у достатньо зрілому віці. Та насправді у молодості Кучма вже мав досить серйозний вигляд та його зовнішність майже не змінилася.

Віктор Ющенко

Віктор Ющенко

Третім президентом України став Віктор Ющенко який був на посту з 2005 по 2010 роки. Всі ми пам’ятаємо “Майдан” ще перший, тому більших згадок йому не треба. А от  про молодість Ющенка поговорити варто, бо у своїй юності Віктор мав довге волосся, гладку шкіру та чубчик.

Віктор Янукович

Янукович

Янукович обіймав посаду президента з 2010 по 2014 рік. А потім втік через “Революцію Гідності”, в якій програв. Янукович це той самий президент якого згадують за курсом долара по 8. А от у молодості він виглядав досить цікаво, щоправда, в мережі є тільки весільні фото, проте й там видно, що чоловік був набагато стрункішим ніж у кріслі президента та мав привабливу зовнішність.

Петро Порошенко

Порошенко

А ось Петро Порошенко був п’ятим президентом, який більше за всіх кричав, що президент не може бути молодим. Та у своїй молодості він мав досить пишну кучеряву шевелюру, якою міг похизуватися

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський

Та нарешті справжній лідер та єдиний президент України, який залишається вірним народові Володимир Зеленський став наймолодшим керівником держави. І у молодості він виглядав дуже привабливо, загалом, як і зараз, тільки звісно змінилась його зачіска та погляд.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.