Розірвала багаторічний шлюб: Настя Каменських розповіла, як стала між майбутнім чоловіком і його дружиною

Відомо, що Настя Каменських та Олексій Потапенко зіркове подружжя. Довго закохані приховували свої відносини, проте прихильники артистів давно про все здогадувалися.

Офіційно узаконити свої відносини пара наважилася у 2019 році. До цього часу Потап та Настя вже викликали підозру про свої стосунки.

Варто зазначити й те, що Олексій був одружений на Ірині Горовій. Про розлучення стало відомо у 2016-му році, а фактично вони зробили це у 2014-му. Ще тоді публіка запідозрила, що Настя доклала свою руку до розпаду сім’ї. Колишні разом виховують сина Андрія.

Історія знайомства розпочалася ще в далекому 2006 році, коли Олексій Потапенко вперше зустрів Настю Каменських на студії звукозапису. Він відверто зізнався, що дівчина йому не сподобалася. Проте вирішив дати їй шанс та створити гурт “Потап і Настя”. Зібралися та записали перший спільний трек “Без любви”.

Хочемо зазначити, що Потап у виборі солістки не помилися, адже гурт продовжував успішно розвиватися, а записані хіти тримали лідерські позиції в багатьох українських чатах.

Настя Каменських та Олексій Потапенко
Настя Каменських та Олексій Потапенко

У 2017 році майбутнє зіркове подружжя розчарували публіку. Вони заявили, що ставлять на паузу свою співпрацю в гурті. Вже з того моменту всі неодноразово підозрювали в романі Потапа та Каменських, проте ті щосили приховували будь-які деталі.

Погляди, розмови, розлучення Олексія з Іриною та розпад дуету “Потап і Настя” підтверджували чутки про те, що між зірками не тільки робочі відносини.

Зараз ми можемо тільки здогадуватися, як все було насправді. Але бачимо, що Настя повністю щаслива жінка, дружина, прекрасна співачка й палко кохає свого чоловіка.

Схожі статті

Тіна Кароль показала, як має виглядати справжня “жінка на мільйон”: стерва, на яку хочеться дивитися (ФОТО)

Усі, хто уважно стежить за творчістю Тіни Кароль, знають, що артистка не шкодує грошей на свої сценічні костюми. Лише один плащ для кліпу "Стерва" обійшовся артистці у кругленьку суму.

Ірина Горова розповіла, чи шкодує, що Потап став батьком її сина Андрія: “Гени, звісно, взагалі клас”

У нещодавньому інтерв'ю ексдружина репера Потапа відверто розповіла про взаємини єдиного сина Андрія із батьком. Хлопець зізнався, що повпливало на якість їхніх стосунків.

“У саму десяточку”: Катерина Бужинська відзначила річницю весілля із чоловіком-іноземцем – як це було

Українська співачка Катерина Бужинська у 10 річницю шлюбу з чоловіком-іноземцем оприлюднила фото з їхнього весілля, яке з розмахом пройшло Болгарії 23 квітня 2014 року.

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?