Екс-чоловік Наді Дорофєєвої Дантес розкритикував нову пісню Потапа: “Навчишся робити щось інше”

Володимир Дантес, який з першого дня війни активно допомагає Україні та постраждалим від злочинів росіян та не вихваляється цим, вирішив висловити свою думку про пісню Потапа "Волонтер".

Нещодавно Потап випустив новий трек, вперше за довгий час та намагався вмістити в нього сенс роботи волонтерів. Адже себе Олексій точно вважає одним з головних волонтерів України. Але трек не виправдав сподівань, оскільки був сильно розкритикований у мережі. Слухачі вважають, що назва пісні та її сенс геть не поєднуються між собою.

Пісню Потапа розкритикували у мережі

Тому, свою думку про новий прояв творчості Потапенко вирішив висловити й екс-чоловік колишньої підопічної Потапа Дантес. Володя вважає, що коментарі людей вже говорять самі за себе та у кожного артиста є своя точка зору на ситуацію, яка зараз відбувається в Україні та стосується кожного.

“Чесно, я дуже добра людина і в якийсь момент я подумав, поставив себе на його місце, може він так уявляє собі волонтерство. Це класний досвід для будь-якого артиста і ти на ньому навчишся робити щось інше”  – висловився Володимир.

Тож, нічого образливого Дантес про творчість та новий трек Потапа не сказав, проте, видно, що він не сильно розуміє, навіщо продюсер випустив таку пісню, яка не несе в собі жодного сенсу крім назви.

Також Володя додав, що загалом теперішня творчість українських артистів перетворюється на “шароварщину”, тобто, всі ті слова та новини, які мають сприйматися серйозно та викликати гордість перетворюються у щось комічне та знецінюється. І якщо вже й говорити про війну, то не в такому обрамленні, як це робиться зараз.

І сам Дантес пише й зараз щось більш ліричне, романтичне, душевне. Але вважає, що треба писати те, що відображає дійсність. Варто сказати, що пісня Потапа розлетілася мережею широко, але всі коментарі не мають в собі позитивних моментів.

Схожі статті

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.

Марічка Падалко перевірила, чим Клопотенко годує українських школярів: “Забрав в наших дітей цукор і сіль”

Навколо нового меню для українських школярів точаться запеклі баталії. Одні підтримують новаторство, інші категорично проти. Хто правий, перевіряла Марічка Падалко.