Катя Репяхова зізналась, що вони з Віктором Павліком відслідковують геолокацію одне одного: “Завжди бачимо”

Катерина Репяхова молода українська блогерка, яка є більш відомою як дружина народного артиста України Віктора Павліка. і велика частина її контенту присвячена саме чоловікові.

Насправді навіть крізь кілька років шлюбу, велика кількість підписників Репяхової вважають, що все ж таки їхній вік не є сумісним. Хоча це особиста справа Катя та Віктора, і якщо їм комфортно, то неважливо взагалі скільки кому років, важливо відчувати щастя, відчуття впевненості в людині та спокій, а все інше немає жодного значення.

Катя Репяхова та Віктор Павлік

Проте найбільшу хвилю хейту Репяхова вже пережила, це було пов’язано з колишньою дружиною Павліка, яка перші роки їхнього шлюбу не давала парі жити спокійно. Але згодом все заспокоїлось, та тільки не критика. І вона буде завжди, тому що публічні люди постійно підпадають під прискіпливу критику.

Днями Катя розповіла, що у їхній родині є таке правило, що вони відстежують геолокацію один одного, до того ж дуже давно.

“З парку прийшов каже. Але в нас вже багато років стоїть ця програма (Локатор) один в одного. Завжди бачимо один одного” – розповіла дружина Павліка.

Сторіс Репяхової

Насправді така ситуація може складатися не лише через ревнощі. Часто причиною відстежування свого партнера або дитини – є міра застереження. У нашій країні зараз може статися будь-що і в будь-який момент. Тому, якщо близькі люди знають геолокацію одне одного, то це полегшує деякі життєві “сюрпризи”.

Загалом такі програми застосовують батьки стосовно своїх дітей, аби знати де вони знаходяться і бути спокійним. Але водночас це посягання на особистий простір і це в результаті призводить до конфліктів. Проте кожна людина по-своєму ставиться до цього. Для когось це є проблемою, а для когось така поведінка партнера є зрозумілою.

Схожі статті

Тимчасовий американець Олександр Еллерт з “Холостячки” заявив, що на ньому тримається економіка США

Ексбойфренд акторки Ксенії Мішиної Олександр Еллерт розповів про фінансові труднощі життя в Америці. Як шоумен виїхав за кордон під час повномасштабного вторгнення?

“Я дуже сильно хотів це зробити”: Олексій “Positiff” Завгородній зізнався, чому вже 2 роки приховує кохану

Відомий український співак Positiff вже протягом 2 років перебуває в стосунках. У нещодавньому інтерв'ю артист зізнався, чому досі приховує свою обраницю від користувачів мережі.

Онучка Ротару відгуляла гучне весілля і показала пишну сукню нареченої: перший танець під живу музику

22-річна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко завжди була завидною нареченою та привертала увагу багатих, успішних та амбітних чоловіків. Одного разу дівчина навіть збиралася заміж.