Дочка Суперблондинки Маша Полякова зустріла свої 18: як провела цей день і хто привітав вже дорослу дівчину

Дочка Суперблондинки Маша Полякова стала зовсім дорослою, вона зустріла свої 18. Як привітали найрідніші дівчинки? Як провела свій день? Найцікавіше читайте далі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Маша Полякова поділилася сторіз, як привітали всі її друзі та зіркові батьки, а також не обійшлося й без спогадів. Дівчина в новому дописі описала свої відчуття від такого довгоочікуваного дня.

За словами Маші, коли їй було 16 розпочалася війна. Тоді весь світ перевернувся й здавалося, що надія на щасливе майбутнє просто згасла, тому найголовніше бажання, яке можна загадати звичайно, що перемога.

Вона й уявити собі не могла, що колись зможе святкувати своє свято без батьків, не вдома в іншій країні. Ніколи не могла подумати, що буде жити в Англії й стане студентом престижного вишу. Зараз живе в гуртожитку й дуже сумує за будинком та своєю Батьківщиною.

Звичайно, що не обійшлося й без привітань від зіркової матусі Олі Полякової. Все життя зірка говорила дочці, що коли їй виповниться 18 років, вона зможе робити все, що завгодно і цей час настав. Вона побажала їй тільки найкращого: досягати своїх цілей, любити, летіти, мріяти й просто бути щасливою.

Зазначимо, що Маша Полякова провела свій день народження в Англії, з найближчими друзями. А з батьками вона теж знайшла вихід, як провести час разом.

Старша донька Олі Полякової та Вадима Буряковського говорила зі своїми найріднішими по відеозв’язку, щоб хоч якось розділити свій найщасливіший день.

Оля Полякова поділилася, як проводить час з дочкою у її свято

“Ось так відмічаємо! Маруся в Парижі, ми в Києві”, – поділилася Оля Полякова.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.