Зірка “Світського життя” Катя Осадча досягла бажаного і покинула Україну: де та з ким зараз знаходиться

Зіркова ведуча 1+1 та дружина Юрія Горбунова Катерина Осадча зараз знаходиться за кордоном. Що про це відомо? Яка ціль візиту? Читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram Катя Осадча поділилася новою сторіз. Як виявилося, зірка знаходиться за кордоном, в Афінах. На світлині жінка постала у легенькому весняному образі, а саме в білій блузі та накинула звичайну чорну куртку.

“В Афінах весна”, – зазначила Осадча.

Сторіз Катерини Осадчої

Ціль візиту дуже важлива. Разом з артистами Олександром Пономарьовим, Михайлом Хомою та Юрієм Горбуновим влаштовують благодійний захід на підтримку Україні.

Багато прихильників вважали, що Катерина перебуває за кордоном сама, адже у своєму Instagram з чоловіком Юрієм Горбуновим не з’являється. Проте, судячи з усього, зіркове подружжя в поїздці знаходяться разом.

Нагадаємо, що свій шлюб узаконили у 2017 році. Виховують двох спільних дітей: Івана, якому виповнилося 6 років та Данила, якому рік. Подружжя продовжують жити в Україні та будувати своє подальше майбутнє вдома.

Активно працюють на благо країни, збирають кошти на ЗСУ та всім людям, які залишилися без домівок та потребують допомоги.

Катерина Осадча є автором соціального проєкту, який виходить на 1+1 “Пошук зниклих”. Зараз це дуже актуальне питання. В країні йде війна за свою волю, свободу, незалежність. На жаль, є і багато зниклих безвісти людей. Допомогу надає команда проєкту.

Для всіх доступними  є телеграм канал, інстаграм та сайт. Там ви можете розповісти свою історію та залишити заявку. Працює великий підрозділ волонтерів, які перевіряють списки переміщених людей, всі лікарні тощо.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.