На машині не зупинилася: дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася, що розпродала майже всі речі

Молода дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова часто ділиться з підписниками своїм буденним життям. Жінка вирішила розпродати майже всі речі зі свого дому. Всі деталі дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Різниця у віці не перешкода для міцного кохання – так можна характеризувати шлюб Віктора Павліка та Катерини Репяхової. Чоловік був одружений тричі, але сподівається, що четверта спроба побудувати міцну родину виявиться останньою на все життя.

Так, на своїй сторінці в Instagram Репяхова часто ділиться своєю буденністю з прихильниками: спільне життя з чоловіком, нові покупки, їжа та ще багато чого особливого.

Цього разу Катерина розповіла, що вирішила продати майже всі свої речі. Вона захотіла звільнитися від зайвого й запевнила, що відчуває якусь легкість та натхнення наводити нові порядки вдома.

“Я розпродала майже всі свої речі. Коли звільняєшся від чогось непотрібного, з’являється натхнення навести лад, щоб все було дуже гарно. Це зараз дуже важливо для кожного з нас, щоб саме вдома було затишно і комфортно. Я вам раджу зробити так само. Все, що непотрібне – все віддавайте”, – поділилася Катерина.

Сторіз Катерини Репяхової

Нагадаємо, що дружина Віктора Павліка займається благодійністю. Вона має іншу робочу сторінку в Instagram, де допомагає тваринкам, ЗСУ та активно збирає для них кошти. Всі гроші з розпродажів будуть направлені на добрі справи.

Також зовсім нещодавно Катерина Репяхова поділилася новиною, що продала своє авто. Для неї це виявилося емоційно важко зробити, адже з ним її пов’язували найщасливіші моменти з життя. Новий автомобіль зможуть придбати наприкінці березня.

Схожі статті

Співак Шаман, який живе на гроші Ротару, видав свою таємницю після втечі до США: “Подорож була захоплюючою”

Як відомо, у знаменитої української співачки Софії Ротару є спадкоємець, який також намагається підкорити сцену. Анатолій Євдокименко на даний момент знаходиться в США.

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.