Ранкові суперечки: холостячка Ксенія Мішина показала, як виховує свого сина Платона – до школи із запізненням

Талановита українська акторка Ксенія Мішина має чудового сина Платона. Зірка часто показує його своїм підписникам та ділиться методами свого виховання. Найцікавіше далі.

Впевнена в собі особистість, з неймовірною харизмою та красою Ксенія Мішина часто постає, як приклад ідеалу для всіх українських жінок. Вона сильна духом. Все життя виховувала сама свого сина і старалася надати йому найкращі умови для розвитку.

Найголовнішим методом виховання вважає давати дитині свою справжню любов та увагу. Часто зірка ділиться, як ніжно та тепло обіймає сина зранку, цілує його, говорить приємні речі. Це такі дрібниці, проте вони відіграють важливу роль в нашому дитинстві.

Так, на своїй сторінці в Instagarm Мішина поділилася, що сьогодні зранку вони з Платоном запізнювалися до школи. Холостячка розповіла цю ситуацію з усмішкою.

“Платон, ми сьогодні з тобою запізнюємося, бо ти довго зав’язував шнурки і я не винна. Ні ти довго медитувала”, – розповіли Ксенія та Платон.

Сторіз Ксенії Мішиної

З кожною фразою, поглядом відчувається неймовірне тепло до свого сина. Жінка не стримує Платона у власних проявах, допомагає йому, підтримує та навіть дозволяє хлопцю фарбувати волосся в інших колір.

Ксенія Мішина з сином Платоном
Ксенія Мішина з сином Платоном

Нагадаємо, що хлопчик ніколи не бачив свого рідного батька. Стосунки з ним складні. Якщо він з’явиться і не буде нести ніякої загрози, то перешкоджати їхнім батьківським взаєминам Ксенія не буде. Відомо, що його теж звати Олександр.

Спочатку великої любові між колишніми не було. Він допомагав, підтримував дівчину, а вже потім виникли великі почуття.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.