Остапчук потрапив на фото, коли копався у брудній білизні: після двох розлучень життя вже не буде колишнім

Володимир Остапчук відомий український шоумен і телеведучий, життя якого є дуже яскравим та мінливим. Саме тому до його особистості постійно прикуто багато уваги, особливо, до його стосунків з жінками.

Остапчука, чомусь, вважають достатньо конфліктним чоловіком, оскільки він часто опиняється у тих ситуаціях, які ставлять його у незручне положення. Але загалом ці ситуації стосуються його особистого життя, оскільки в роботі у Володимира майже ніколи не виникало сварок, бо він достатньо позитивна людина.

Володими Остапчук

Перший бурхливий конфлікт стосовно особистого життя у Володимира спалахнув з першою дружиною Оленою Войченко, коли вони почали процес розлучення. Тоді Войченко вирішила звинуватити Остапчука в усіх проблемах і до того ж намагалась виставити його неадекватним. Ніби-то у нього є якісь психічні розлади і він себе не контролює та стає агресивним.

Цей конфлікт затягнувся на довгий період, і Олена і Володимир тоді давали багато інтерв’ю, де звинувачували одне одного у розладі стосунків. Але в той самий період Остапчук зустрів свою майбутню дружину Христину Горняк та почав з нею стосунки, і це стало ще однією зачіпкою для Олени. Згодом розлучення дійшло свого логічного кінця та екс-партнери почали жити різними життями. Єдине що їх пов’язувало – це діти. Спочатку Олена дозволяла Остапчуку та навіть Христині спілкуватися з дітьми, а потім щось сталося і Войченко заборонила дітям спілкуватися з татом.

Володимир Остапчук

Це стало важливою проблемою для шоумена та вплинуло на стосунки з Христиною, хоча її це взагалі не мало турбувати, проте саме після довгоочікуваної зустрічі влітку з малечею у Канаді, в їхніх стосунках почався важкий період, який призвів до розлучення.

Сторіс Остапчука

А тепер, у телеведучого за спиною два розлучення і ніби новий роман з 22-річною журналісткою. Так, на тлі чуток про його особисте життя, Остапчук виклав фото з потягу та іронічно написав, що копається у брудній білизні, але у своїй. Тобто, це скрите посилання для всіх, кого цікавлять подробиці його життя.

Схожі статті

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.