Пішла від Добриніна заради нових почуттів: зірка Холостяка-9 Даша Квіткова відверто зізнається у закоханості

Даша Квіткова донедавна була дружиною відомого телеведучого України Нікіти Добриніна. Але зараз в їх стосунках триває пауза, яка, скоріш за все призведе до офіційного розлучення.

Даша Квіткова нещодавно була на інтерв’ю у Маші Єфросиніної, де вона ексклюзивно розповіла деякі подробиці свого конфлікту з чоловіком. Виявляється, що навіть на момент вінчання в них вже були проблеми у стосунках. Але вони з Нікітою давно планували зробити цей крок, бо це важливо, тому що шлюб, який схвалює небесна сила – це найвища цінність стосунків.

Даша Квіткова

Так, багато місяців Даша та Нікіта демонстрували ідеальність свого подружнього життя разом з сином. Вони їздили на відпочинок, і втрьох, і вдвох, аби провести час наодинці та зрозуміти свої почуття. І ясно одне – кохання все ще є, але тепер воно не окриляє, а робить боляче. І навіть розмови, а психологи не допомогли, тому що люди перенаситилися одне одним. Вони майже весь час проводили разом, бізнес, відпочинок, побут, виховання сина – все разом. І в якийсь момент всередині спрацювало відторгнення такої близькості, тому було прийнято спільне рішення розійтись та зберегти батьківські стосунки.

Наразі пара живе окремо, і Даша і Нікіта вчаться жити поодинці. Та здається, що Квітковій це навіть подобається, адже вона почала спілкуватися з різними чоловіками, які дарують їй квіти, дорогі подарунки та приділяють достатньо уваги, яка зараз є для неї способом відволіктися від своїх сердечних проблем.

Сторіс Даші

І, звісно, що з цього приводу Квіткова отримує багато запитань, на які відповідає, іноді відверто іноді не зовсім. Так, днями вона відповіла на питання про закоханість і розповіла, що вона закохана сама у себе. І цього поки достатньо.

Схожі статті

“Завжди у моєму серці” – Сергій Танчинець заговорив про нові стосунки та показав обраницю в Мережі

Кілька місяців тому Сергій Танчинець заявив про розлучення з дружиною Анною. У нещодавньому інтерв'ю чоловік вперше поділився деталями особистого життя і натякнув на новий роман.

Няньчить як рідну: 55-річна Надія Матвєєва розповіла про свою малечу, якій 4 з половиною роки (ФОТО)

Надія Матвєєва показала у соціальних мережах свою улюблену Семі, якій 4 з половиною роки: "Радію за людей, які відчувають щось подібне до своїх домашніх улюбленців".

“Пишу і реву”: 39-річний Віталій Козловський зізнався, чому йому довелося залишити кохану дружину та сина

Нещодавно у популярного українського співака народився первенець. Проте, вже зараз, чоловік вимушений покинути родину. Віталій повертається на передову, щоб продовжити військову службу.

“Як можна дарувати, а потім ділити” – Ексдружина Остапчука Горняк розповіла нові подробиці поділу майна

Конфлікт поділу майна шоумена Володимира Остапчука та його ексдружини, нотаріусині Христини Горняк триває. Днями Горняк розкрила нові подробиці сімейної драми.