Марічка Падалко розірвала багаторічний шлюб і зізналася, що зібралася заміж за 60-річного: “Ось так”

Зірка 1+1 Марічка Падалко кохана дружина Єгора Соболєва. Телеведуча намагається ділитися зі своїм життя з підписниками в Instagram і одна новина дуже зацікавила прихильників.

Так, на своїй сторінці в Instagram Марічка Падалко поділилася, за кого хотіла вийти заміж багато років тому. Жінка з гумором повідомила, що дитиною мріяла бути дружиною цього чоловіка, а зараз йому вже 60 років. Мова йде про німецького співака, актора Томаса Андерса.

“Ось так. Той, за кого ти дитиною хотіла заміж, відсвяткував свій 60-річний ювілей”, – поділилася з підписниками Марічка.

Марічка Падалко поділилася, за кого хотіла вийти заміж дитиною
Марічка Падалко поділилася, за кого хотіла вийти заміж дитиною

Нагадаємо, що Марічка Падалко вже багато років знаходиться у шлюбі з Єгором Соболєвим, з яким спільно виховують трьох дітей: Михайла, Марію та Катерину. Відомо, що чоловік корінний росіянин, але взяв зброю до рук і зараз захищає Україну на полі бою.

Пара познайомилася в далекому 2004-му році. Ще тоді обоє перебували у шлюбах й про стосунки навіть не задумувалися. Але спілкування, спільні інтереси та симпатія зробили своє діло. Марічка зрозуміла, що по-справжньому покохала Єгора.

Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Після розмов, численних роздумів, закохані розлучилися зі своїми партнерами й нарешті змогли бути разом. Згодом Марічка дізналася, що вагітна. Щастю просто не було меж.

Ведуча розповіла, що питання відпускати чи не відпускати Єгора захищати країну навіть не стояло. Вона точно знала, що чоловіку треба з’явитися у зазначеному для нього місці.

Зараз Падалко любляча, вірна дружина та мама, але для повного щастя не вистачає тільки двох простих речей: нашої перемоги та коханого поруч.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?