Ніяка вона не Слава Камінська: яке ім’я та прізвище змінила багато років тому екс-дружина Едгара Камінського

Слава Камінська яскрава, неординарна та епатажна співачка. Колишня учасниця гурту "НеАнгели". Відомо, що має зовсім інше ім'я та прізвище. Все найцікавіше читайте в нашому матеріалі.

Співоча кар’єра у гурті “НеАнгели” з 2006 року по 2017 рік принесла зірці любов, визнання та свою аудиторію прихильників. Відоме справжнє походження артистки, її шлях до успіху та цікаві факти з життя.

Факти з життя Слави Камінської

Народилася майбутня співачка 16 липня 1984 року в українському славнозвісному місті Одеса. Змалечку була творчою, талановитою та активною. Здобула освіту в Київському національному університеті культури та мистецтв. За фахом дівчина викладач по вокалу.

Слава Камінська
Слава Камінська

Цікавим фактом є те, що ніяка вона не Слава. Справжнє ім’я з народження Ольга Кузнєцова, але для процвітання творчості вирішила взяти псевдонім. У 2014 році зірка вийшла заміж за пластичного хірурга Едгара Камінського, отримала прізвище чоловіка й офіційно стала Славою Камінською.

Слава Камінська та Едгар Камінський
Слава Камінська та Едгар Камінський

Щастя тривало пару років. У 2019-му році зіркова пара заявила, що розлучається. Спільно виховують двох дітей: сина Леонарда, який з’явився на світ у 2014-му та доньку Лауру, яка народилася через рік.

Едгар Камінський був не єдиним чоловіком артистки. Вперше Ольга вийшла заміж ще в далекому 2012-му за бізнесмена Євгена, але сімейне життя не склалося, тому через рік екс-закохані заявили про розлучення.

Зараз Камінська розвивається у співочій кар’єрі. Після роботи в “НеАнгелах” у Слави свій сольний проєкт. Так само й Віка, яка була колегою по гурту теж співає сольно. Кожна з дівчат унікальна по-своєму й отримала свою армію прихильників за свій талант та неймовірний тембр голосу.

Схожі статті

Надя Дорофєєва розповіла про весілля з Мішею Кацуріним: двічі розлученим батьком двох маленьких дітей

Відома українська співачка Надя Дорофєєва вперше прокоментувала своє таємне весілля з ресторатором Мішею Кацуріним та зізналась, чи поладнала з дітьми коханого від першого шлюбу.

Чи повернеться колись Дзідзьо і чому він цього не хоче? Плани співака вийшли назовні: “Будуть інші часи”

2 роки тому Михайло Хома повідомив про те, що ставить на паузу сценічну діяльність його персонажа Дзідзьо. Увесь цей час артист виступав під своїм справжнім ім'ям з доволі серйозною програмою.

Куди зник завойовник жіночих сердець Олег Винник: “Я бачив цей сон крайніх 10-15 разів”. Подробиці

Відомий співак Олег Винник вийшов на зв'язок та пояснив причину свого тривалого зникнення: де наразі перебуває артист та чим займається весь цей час?

Їх можна зустріти в супермаркеті: Ектор Хіменес-Браво, Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки “з народу”

Далеко не всі знаменитості продовжують вести звичайний образ життя після того, як отримують свою порцію популярності, і все ж таки деякі з них обирають бути з народом.