Переможець “МастерШеф” Саша Цвігун разом з Едіком Канаряном навчатимуть ліпити вареники на майстер-класі

Олександр Цвігун та Едуард Канарян стали одними з найпрофесійніших учасників "МастерШеф.Професіонали-2". Обидва хлопця мали нестандартний підхід до приготування страв.

Для Саші та Едіка це був перший раз, коли вони прийшли на кулінарне шоу, аби показати свій професіоналізм та навчитися новим технікам і отримати нові знання та досвід. Сезон був дуже цікавий та професійний, оскільки підібралися не просто шеф-кухарі, а ще й просто цікаві особистості, які проявляли себе по-своєму.

Едуард Канарян

Едуард з першого ж випуску показав високий рівень і протягом всього сезону він дивував суддів та колег, які бачили в ньому дуже сильного конкурента. Хоча Канарян ніколи навіть не намагався комусь щось довести. Він просто готував так, як вважав за потрібним та як відчував. В його голові проеціюються неймовірно круті ідеї рецептів. І головне те, що він може легко втілити їх у життя та подарувати людям смачні та нестандартні страви, ще й з гарною презентацією.

Олександр Цвігун

А ось Олександр Цвігун став королем зеленої олії та оригінальних рецептів. Це не просто кухар, а ходяча енциклопедія. Саша постійно генерує ідеї поєднання продуктів. Йому дуже подобається вигадувати нові поєднання, нові рецепти та цікаві презентації. Звісно, не завжди йому це вдавалося, але ідеї не залишають його мозок навіть уві сні. Для Сашка кулінарія – це сенс його життя. і у Битві сезонів він це довів та здобув перемогу.

Гарні стосунки між Едіком та Сашком зав’язалися ще на проєкті, оскільки погляд на роботу в них схожий, а також вони обидва спокійні, стримані та професійні, тому працювати разом їм було комфортно і спілкуватися також. Та як виявилось, що хлопці спілкуються досі.

Заради спільної мети та можливості зробити якусь корисну справу для того, щоб допомогти Україні, Канарян та Цвігун вирішили влаштувати спільний майстер-клас, де вони навчатимуть людей правильно готувати ліниві вареники.

Схожі статті

Екс-чоловік Лорак Мурат Налчаджиоглу офіційно розлучився: як відреагувала на це колишня дружина Лілія Реус

10 місяців тривав офіційний шлюб турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу та візажистки Лілії Реус. Фактично пара розлучилася через 5 місяців після весілля.

Артист чи удавальник? Чому Артема Пивоварова звинувачують у кривляннях та як він перепрошував у хейтерів

32-річного виконавця здавалося обожнює вся країна. Проте, навіть у цього талановитого чоловіка є хейтери, що буквально переслідують артиста.

Євген Кошовий розсекретив, ким хоче стати його 16-річна дочка і оцінив її амбіції: “Стадіон, то стадіон”

Знаменитий український комік Євген Кошовий висловився на рахунок майбутнього своєї дочки та розповів, ким вона збирається стати у майбутньому.

Колеги ненавиділи Узерлі сильніше, ніж Хюррем Султан в гаремі у “Величному столітті”: все через один вчинок

Найпопулярнішим турецьким серіалом можна по праву вважати багатосерійну драму "Величне століття", яка розтягнулася на велику кількість сезонів та подарувала світу нову Роксолану.

Даша Астаф’єва приховує, що вийшла заміж за молодого багатія: обранець на 10 років молодший – блогер

Скандальний блогер Богдан Беспалов заявив, що одна із найкрасивіших жінок в українському шоубізі Даша Астаф'єва таємно вийшла заміж. Що відомо про її обранця та перша реакція знаменитості.

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?