Єгор Гордєєв з “Сніданку з 1+1” вперше розповів про зустріч зі своїм коханням: “Був такий сильний спалах”

Відомий український телеведучий та продюсер Єгор Гордєєв вперше розповів про романтичну сторону свого життя у 2022 році. Шоумен зізнався — думав, що закохався.

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв ніколи не приховував, що абсолютно не має ні часу, ні ресурсів на побудування серйозних стосунків. Саме тому він є прихильником коротких історій з жінками, і увесь свій фокус направляє не на романи, а на роботу.

Єгор Гордєєв забув про Шовкопляс та пірнув в обійми іншої красуні
Єгор Гордєєв вперше розповів про зустріч зі своїм коханням

Разом з зіркою проживає його вірний пес Джум, заради якого він встає з позаранку та іде на прогулянку. Після на нього чекають ефіри, зйомки тощо, і кожного дня він повертається додому пізно ввечері.

Єгор Гордєєв вперше розповів про зустріч зі своїм коханням

Єгор Гордєєв вперше розповів про зустріч зі своїм коханням

Минулого року країну сколихнула новина про те, що одним зі зруйнованих будинків був домом Єгора. Саме там знаходилася його квартира. Глядачі дуже хвилювалися за чоловіка та цікавилися, чи в порядку він та як його чотирилапі співмешканці. На щастя, для героя нашої статті все обійшлося. Зараз журналіст поставив нові вікна, а також адаптується до нових реалій свого життя у фінансовій сфері.

Ба більше, не дивлячись на емоції, нерви та стрес, які відомі абсолютно всім українцям, Єгор пережив порушення свого душевного спокою. Уся справа в жінці, який це вдалося зробити. Тоді Гордєєв вважав, що по-справжньомуз закохався, але вже зараз розуміє, що помилявся.

“Мене теж так хитає, як і більшість. У мене дуже швидка в цьому сенсі психіка, я все швидко “перемелюю”. Спалахнув і живу далі. Я розумію, що ці емоції – ситуативні. За останній рік я не закохався, але був такий “сильний спалах”. Мені здалося, що закохався. Це теж для мене була свого роду терапія”, — зізнався зірка.

Схожі статті

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.

Кароль і Полякова пасуть задніх: Дорофєєва “обскакала” колег та зібрала 6000000 гривень за півтори години

Відома українська співачка Надя Дорофєєва та блогер Міша Лебіга встановили абсолютний рекорд. За півтори години прямого ефіру інфлюенсери зібрали 6 мільйонів гривень.