Влад Яма проміняв українські Танці з зірками на Академію танців у Маямі: на Батьківщину повертатися не планує?

Знаменитий український хореограф Влад Яма повідомив, що став членом команди Академії танців в Маямі. З недавніх пір чоловік викладає для жителів Сполучених Штатів.

Минулого року шанувальники Влада Ями тривалий час не могли з’ясувати його місцезнаходження. Вся справа в тому, що хореограф після 24 лютого припинив публікувати актуальний контент і здебільшого присвячував його лише війні.

Влад Яма показав, як релаксує його дружина
Влад Яма став викладачем в Академії танців у Маямі

Через декілька місяців після початку повномасштабного вторгнення зірка все ж таки дав ексклюзивне інтерв’ю, в якому підтвердив чутки щодо своєї втечі за кордон. Влад повідомив, що він знаходиться в Сполучених Штатах Америки разом зі своєю родиною, дружиною Ліліаною та маленьким сином Леоном.

Вибір сімейства пав на штат Флорида. І це зовсім не дивно, адже хореограф кожного року возив туди свою сім’ю на відпочинок і навіть повідомляв про те, що мріє туди переїхати.

Влад Яма став викладачем в Академії танців у Маямі

У відповідь на критику свого вчинку Влад завжди говорить про те, що активно збирає гроші для України та бере участь у численних благодійних заходах. Фінансова допомога батьківщині у хореографа вираховується десятками тисяч доларів.

Влад Яма став викладачем в Академії танців у Маямі

Однак, діяльність зірки не обмежується благочинністю, адже він має заробляти та утримувати свою родину. Не так давно він почав давати онлайн-уроки з фітнесу та танців, а нещодавно стало відомо про його зарахування до Академії танців у Маямі на посаду викладача.

Керівництво закладу зробило торжественну публікацію на офіційній сторінці школи в соціальній мережі Instagram, де привітало нового вчителя та познайомило з ним аудиторію.

Вже зараз мешканці США мають можливість записатися до Влада на уроки.

Схожі статті

Опубліковано знімок Кацуріна із зататуйованим торсом. На фото він не сам: поруч не Надя, а чоловік (ФОТО)

Надя Дорофєєва заінтригувала Мережу фотографією, на якій її чоловік блогер та ресторатор Михайло Кацурін разом зі своїм близьким другом готують вечерю. Що дивного було на знімку?

Фіналістка “Холостяка” Яна Соломко вдруге вийшла заміж та поділилася кадрами зі свята: знову дружина

Знаменита співачка Яна Соломко, яка не так давно оскандалилася в Україні через свою позицію, знову вийшла заміж. Ексклюзивними кадрами з торжества вона поділилася 27 березня.

“Дика Ребрик у строю”: 42-річна Лілія Ребрик сміливо продемонструвала себе в боді після третіх пологів

15 березня 2024 року ведуча та актриса Лілія Ребрик народила третю доньку, а вже за два тижні з'явилася на фото в ефектному образі, що підкреслює фігуру.

Нова коханка Мурата Налчаджиоглу виклала в мережу нові спільні фото: вже вивів у світ, як нову дружину

Ще кілька місяців тому турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу з'являвся на публічних заходах і освідчувався зовсім іншій жінці. Все дуже круто змінилося.

У Потапа роман із колишньою дружиною Позитива? В мережі розповіли, що стало причиною “паузи” з Каменських

Впродовж двох років в мережі ходять чутки про те, що нібито Потап та Настя Каменських розлучаються. Зірки навідріз заперечують подібні новини.

29-річній дружині Віктора Павліка знову робитимуть операцію: вже зробила собі красивий ніс та підборіддя

Четверта дружина Віктора Павліка блогерка Катерина Репяхова повідомила, що за два дні лягає на нову операцію. Вже тривають останні приготування.