Молода дружина Віктора Павліка Репяхова заговорила про зради музиканту та згадала про докази своєї невірності

Молода дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина вперше дала коментар стосовно чуток щодо її невірності музиканту.

Перша дружина знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Катерина Репяхова активно веде свій блог в Instagram протягом 4 років. За цей час їй вдалося зібрати велику аудиторію, яка по-різному ставиться до дівчини, але однаково сильно цікавиться її життям.

Коханий чоловік Катерини Репяхової заглядається на дівчат
Молода дружина Віктора Павліка заговорила про зради

У зв’язку з тим, що стосунки пари почалися, коли Віктор Франкович був одруженим з Ларисою Созаєвою, навколо цього роману ходило багато чуток. І досі преса та користувачі мережі звертають особливу увагу на Катерину.

Молода дружина Віктора Павліка заговорила про зради

У зв’язку з цим Катя нещодавно поцікавилася у своїх підписників, які чутки вони про неї чули, а відповіді оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Наприклад, одна з користувачок запиталася, чи дійсно Катерина, як подейкують, зраджувала музиканту. На що Репяхова відповіла негативно, а також попросила попросила про докази даної інформації.

Молода дружина Віктора Павліка заговорила про зради

Також Катя визнала, що дійсно знаходилася у стосунках з музикантом, коли він був одруженим, хоча раніше наголошувала, що ніколи не була коханкою. Мова зайшла і про покійного сина Віктора Франковича. Катерина вкотре розповіла про те, скільки усього чоловік зробив, аби зберегти життя свого спадкоємця.

Нагадуємо, що позаминулого року Катерина подала до суду на колишню дружину Віктора Павліка у зв’язку з численними образливими висловлюваннями на її адресу. Лариса програла діло і була змушена заплатити Катерині 8 тисяч гривень. Пізніше блогерка зізнавалася, що Созаєва так і не виконала постанову суду.

Схожі статті

Без допомоги професійного стиліста: друга колишня Мурата Налчаджиоглу сама зробила собі зачіску і макіяж

Колишній чоловік Ані Лорак – турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу будує нові стосунки з моделлю. А чим у цей час займається його колишня друга дружина – візажистка Лілія Реус?

тало відомо, як насправді діти Павліка ставляться до його четвертої дружини – чесна відповідь Репяхової

Український співак Віктор Павлік одружений вчетверте. Від кожної жінки в артиста народилося по одній дитині. Які стосунки між дітьми артиста та чи спілкуються вони з його молодою амбітною дружиною?

Ракурс підвів: Настю Каменських привітали з першою вагітністю, але насправді це промах стилістів (ФОТО)

Чутки про можливу вагітність співачки Насті Каменських продовжують ширитись мережею. Як виявилось, причиною подібних закидів стали невдало підібрані образи стилістів.

А-ля Мадонна: 54-річна Ірина Білик кардинально змінила стиль – насамперед заворожує її зачіска та взуття

Українська співачка Ірина Білик обожнює експериментувати із образами. Чим цього разу здивувала своїх фанів знаменитість? Як змінилася зірка після макіяжу від модного стиліста?

Закохався з першого погляду і кинув дружину: як Оля Полякова змусила Вадима Буряковського зробити вибір

Відома українська співачка Оля Полякова неодноразово розповідала у своїх інтерв'ю про те, як саме зав'язався її роман з майбутнім чоловіком, і також розповідала про свою роль коханки.