Секрет вічної молодості розкрито: як головному ревізору країни Ользі Фреймут вдається завжди гарно виглядати

Ольга Фреймут – вибаглива, сувора, але справедлива. Ревізії в готелях, ресторанах, кафе завжди викликали захоплення. Кумир багатьох поділилася своїми секретами молодості, які ми вам розкажемо.

Ользі Фреймут 41. Вона мати трьох дітей, віддана дружина Володимира Локотка й завжди любить виглядати розкішно не тільки на публіці, а й в житті. Відомо, що зараз на телеекранах з’являється рідше, проте доглядати за собою ніколи не забуває.

Щоденні ранкові рутини допомагають телеведучій у цьому. Ревізорка поділилася, що багато часу приділяє догляду за шкірою обличчя. Вдома не користується декоративною косметикою, а найголовніше щоденно п’є багато води, мінімум 1,5-2 л та спить з відкритим вікнами в прохолодний час.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

Звичайно, що не обходиться без косметолога, але чесно зізнається ходить на процедури не так часто. Також радить ретельно змивати весь макіяж і ніколи не лягати спати з косметикою. Це тільки зашкодить вашій шкірі. Краще використовувати для цього якісне двоетапне очищення й проконсультуватися зі спеціалістом для найкращого догляду по вашому стану обличчя.

Нагадаємо, що неабияку славу, популярність та статус здобула завдяки виходу на телеекрани програми “Ревізор” у 2011 році. Вона вже встигла завоювати любов глядачів у “Підйомі”, але ревізії закладів України подарували Ользі шалений успіх.

Фреймут досі називають зірковим ревізором країни. Та й сама Оля зізнається, якщо повертатися на телебачення, то тільки з подібними проєктами. За її спиною багато шоу: “Інспектор Фреймут”, “Голос країни”, “Від пацанки до панянки” ток-шоу “ОЛЯ” та інші.

Зараз Ольга Фреймут разом з дітьми знаходиться за кордоном у Великій Британії. Допомагає Україні та мріє про нашу світлу перемогу.

Схожі статті

Олександр Пономарьов повідомив про поповнення в сім’ї розповів про свої емоції: “Я її показую вперше”

Співак Олександр Пономарьов дав онлайн-інтерв'ю, де вперше показав шанувальникам свого малюка, який лиш нещодавно з'явився у нього. Артист не стримував емоцій в ефірі.

Вікторія Маремуха, Євген Клопотенко та Леся Нікітюк: чому все більше зірок обирають вільні стосунки?

Модель класичної родини обирають більшість сімей. Проте, є виключення. Деякі українські зірки обрали для себе вільні стосунки, але чому вони зробили такий вибір?

Вікна з квартири колишньої дружини Дзідзьо виходять на маєток Андрія Данилка: як виглядає будинок Сердючки

Співачка Slavia поділилась знімками зі свого вікна, як виявилось, артистці відкривається вигляд на розкішний будинок на Хрещатику, в якому живе Андрій Данилко. Як виглядає квартира знаменитості?

Камалія вразила розкішним образом у мілітарі стилі: ось яку красу проґавив бізнесмен Мохаммад Захур

Камалія, як і більшість українських виконавців, активно долучається до благодійних заходів, що присвячені зборам коштів на потреби ЗСУ. Днями зірка показала ефектний образ на одному з таких вечорів.

Найсильніша людина світу Василь Вірастюк ефектно “перепросив” перед Іво Бобулом: і Потапу теж дісталося

Чоловіки ніяк не можуть залишити конфлікт, що трапився понад 8 років тому. Іво Бобул хоче особистих та щирих вибачень, а Вірастюк не розуміє, чому повинен просити пробачення.